9 jobs voor huishoudelektro reparateurs in Oudenburg

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.340 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature huishoudelektro reparateur in Oudenburg

 • Faulty electric cable on electric lawnmowwer
  Grassworks electric cable lawn mower with intermitent electrical connection fault in control box on handle. Waggling cable would make a connectio...
 • Herstel wasmachine
  Samsung WW91J5446MA Eco Bubble Vermoedelijk rubber aan deur die moet vervangen worden, water loopt langs deur eruit tijdens zwieren.
 • Herstelling deur frigo
  Frigo Zanussi ZQS6140 deur sluit slecht scharnier rechts onder defect
 • herstellen Samsung diepvries/frigo RSA1WHPE
  Toestel werkte perfect. We hebben het uitgeschakeld om vriezer te laten ontdooien tijdens verlof. Bij heropstarten lijkt de koeling niet meer te w...
 • Herstelling kuismachine
  Er moet een nieuwe wateraanvoerkabel gemonteerd worden op mijn kuismachine. Ik vond de kabel bij de verkoper in de ardennen ( bezorgd via de post)...
 • Herstelling Koelkast No Frost => maakt ijs in frigo en diepvries
  Merk: Bauknecht kgn 3383 a2+ fresh il (no frost) Koelkast ongeveer 7 jaar oud maakt de laatste tijd vreemd geluid en ijsvorming. ook in de koe...
 • Bosch vaatwasser
  Bosch vaatwasser gaat in foutcode e25. Zelf de filter gekuist, ook de pomp is vrij van vuil. Toch blijkt het mankement. Mvg. Steve
 • Ik zoek iemand om een dampkap te installeren bij mij thuis.
  Ik heb een dampkap gekocht maar slaag er niet in om die zelf te installeren. Kan iemand mij hierbij helpen?
 • herstel vaatwas
  Beste, sinds enige tijd staat de vaatwasser in de loopt van de dag onder water, soms zoveel dat de keuken onder water staat. Enigste dat we ku...
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken als huishoudelektro reparateur in Oudenburg? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.340 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.340 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze huishoudelektro reparateurs zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.88/5 door 5.098 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs huishoudelektro reparateur in Oudenburg

Vacature huishoudelektro reparateur Oudenburg, Vind een job als huishoudelektro reparateur Oudenburg, Werken als huishoudelektro reparateur Oudenburg, Werkaanbiedingen huishoudelektro reparateur Oudenburg, Jobaanbiedingen huishoudelektro reparateur Oudenburg, Huishoudelektro reparateur gezocht Oudenburg,…

Schrijf u gratis in
Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!