10 jobs voor huishoudelektro reparateurs in Pollare

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.340 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature huishoudelektro reparateur in Pollare

 • Lekkage onderkant wasmachine
  Graag zou ik willen weten wat de prijs is om een lekkage wasmachine Lg te repareren
 • Herstelling wasmachine
  Samsung 7.0 wasmachine Wasmachine trekt geen water meer en wastrommel draait niet.
 • Herstel koptelefoon
  Ik zoek iemand die mij zou kunnen helpen bij het repareren van een Beyerdynamic DT 990 Pro. Er is schade te zien op de plaats waar het oor van de ...
 • Droogkast Foutcode F09
  Merk Bosch (droogkast) geeft na enkele minuten foutcode F09
 • printplaat stuk van droogkast
  is een stukje verbrand in de printplaat zoek iemand die printplaten herstelt
 • Herstelling diepvries/frigocombinatie Whirlpool + inbouwfrigo Teka
  Hallo. Mijn Whirlpool diepvries/frigocombinatie (zie foto's) werkt niet meer. Ik vroeg mij af wat de kostprijs voor een herstelling zou zijn. Het ...
 • HERSTELLING DIEPVRIES
  DIEPVRIES SIEMENS GS36NA131/01 De ingebouwde ventilator begon een ronkend geluid te maken, de dag nadien was dit gedaan, dan begon hij in alarm t...
 • Wasmachine Whirlpool in panne
  Whirlpool Indiana 1400; Ik was aan het wassen;wasmachine staat beneden.Toen ik beneden was zag ik dat het groen lampje niet meer brande,heb het g...
 • Herstellen electronica gascasette
  Mijn gascasette merk Flam werkt nog maar de warme-lucht-ventilatoren worden niet meer aangestuurd via de verplaatsbare thermostaat merk theben. Ik...
 • reparatie oven Bosch
  Hallo, Mijn onderbouwoven Bosch werkt niet meer zoals het hoort. Hij warmt nog, maar geeft niet meer de correcte warmte, zoals aangegeven op het...
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken als huishoudelektro reparateur in Pollare? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.340 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.340 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze huishoudelektro reparateurs zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.88/5 door 5.268 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs huishoudelektro reparateur in Pollare

Vacature huishoudelektro reparateur Pollare, Vind een job als huishoudelektro reparateur Pollare, Werken als huishoudelektro reparateur Pollare, Werkaanbiedingen huishoudelektro reparateur Pollare, Jobaanbiedingen huishoudelektro reparateur Pollare, Huishoudelektro reparateur gezocht Pollare,…

Schrijf u gratis in
Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!