9 jobs voor huishoudelektro reparateurs in Sint-pieters-leeuw

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.340 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature huishoudelektro reparateur in Sint-pieters-leeuw

 • solderen printplaat speelgoedcamera
  Wegens het openvijzen van een functionerende "speelgoedcamera" om stof van voor de lens te halen, is het kabeltje van de a4 batterij naar de prin...
 • herstelling vaatwasmachine Ignis
  In de vaatwasmachine Ignis ADL 349 draait de bovenste sproeiarm niet meer.
 • herstelling huishoudapparaten + spotjes
  het gaat om herstelling van: - wasmachine (pomt het water niet meer af en centrifugeert niet meer) Bosch Maxx7 - stofzuiger (Philips0 en verleng...
 • Wasmachine maakt veel geluid
  Wasmachine maakt veel lawaai bij persen wat is de prijs on dat te laten herstellen.
 • Droogkast condensator piept.terwijl bakje niet vol is.
  Ook een vaatwasser Siemens die een foutcode geeft die niet in het boekje staat
 • Handvat wasmachine stuk (slot)
  Sint-Pieters-Leeuw Samsung wasmachine WF0814Y8E aankoopdatum: 2017? Mediamarkt Sint-Pieters-Leeuw Deurtje gaat niet meer open Slot is stuk
 • dampkap probleem
  Mijn dampkap zuigt niet meer. Waarschijnlijk is het de command die het signaal niet meer doorgeeft aan de motor om te zuigen. Motor kunnen testen ...
 • Wasmachine AEG lekt water
  AEG wasmachine lekt onderaan water, maar werkt voor de rest prima. Garantieperiode verstreken. Voorlopig leg ik handdoeken, maar vochtproblemen ...
 • uitlaat cv nakijken op aardgas
  de uitlaat van de cv ketel loopt door de achtergevel, deze geeft veel water af en loopt op mijn achtergevel, alsook op een muur waar veranda aan i...
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken als huishoudelektro reparateur in Sint-pieters-leeuw? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.340 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.340 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze huishoudelektro reparateurs zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.88/5 door 5.240 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs huishoudelektro reparateur in Sint-pieters-leeuw

Vacature huishoudelektro reparateur Sint-pieters-leeuw, Vind een job als huishoudelektro reparateur Sint-pieters-leeuw, Werken als huishoudelektro reparateur Sint-pieters-leeuw, Werkaanbiedingen huishoudelektro reparateur Sint-pieters-leeuw, Jobaanbiedingen huishoudelektro reparateur Sint-pieters-leeuw, Huishoudelektro reparateur gezocht Sint-pieters-leeuw,…

Schrijf u gratis in
Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!