11 jobs voor huishoudelektro reparateurs in Westrem

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.340 onbelast bij*
Hoe werkt het?

Vacature huishoudelektro reparateur in Westrem

 • Wasmachine
  Wasmachine doet niets meer
 • inbouwvaatwasser
  beste , wij zouden een kleine inbouwvaatwasser willen kopen met onze ECOCHEQUES en deze laten inbouwen en integreren in onze bestaande keukenka...
 • Vaatwasser defect
  Vaatwasser whirlpool ADG 9340/1. Gaat na een tijdje draaien in alarm. Vaat voelt koud aan. Wellicht probleem met opwarmen.
 • Herstelling amplifier
  Probleem met de stroom.
 • Herstellen vaatwasser whirlpool
  Zo snel ogelijk
 • Droogkast
  Merk + Type: Whirlpool 6th sense pure 700 Klacht/Opmerking: zowel lampje waterbak als lampje filter blijft branden ondanks dat alles geleegd e...
 • Herstellen Miele wasmachine
  Ik heb een Miele Softtronic, W 5825. Hij gaat niet meer aan, doet niets meer. Ik vraag me af of het zinvol is te herstellen of dat ik beter een ni...
 • Wasmachinereparatie AEG E20 melding
  AEG wasmachine geeft na het wassen van een knuffel (die is opengescheurd tijdens het wassen) de E20 melding. De wasmachine zit dus ergens in de s...
 • Wasmachine Whirlpool AWM279WS
  Het apparaat werkt goed maar maakt de laatste tijd veel lawaai bij het zwieren. Waarschijnlijk is er tijdens het wassen een metalen balein uit ee...
 • gevel huis kaleien
  de gevel van mijn huis had ik graag gekaleid, is niet zo heel groot
 • herstel toiletten
  mijn beide toiletten blijven lopen en ik moet steeds het kraantje dichtdraaien om waterverlies te vermijden. wie kan dit komen herstellen?
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Een job als huishoudelektro reparateur in Westrem? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.340 onbelast bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.340 onbelast bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze huishoudelektro reparateurs zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.88/5 door 4.570 klanten

Populaire jobs voor huishoudelektro reparateurs in Westrem

Vacature huishoudelektro reparateur Westrem, Job als huishoudelektro reparateur in Westrem, Werk in huishoudelektro reparatie Westrem,…

Schrijf u gratis in
Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!