13 jobs voor huishoudelektro reparateurs in Wezembeek-oppem

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.340 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature huishoudelektro reparateur in Wezembeek-oppem

 • Afwasmachine
  Afwasmachine Siemens model type: SD6P1S E- nr. SX64MO30EU/A3 Faut melding E1 Het is mogelijk om deze week langs komen? vriendelijk groeten
 • SMEG oven
  Wij hebben een SMEG oven, die wil niet stoppen. Misschien is de termostaat van de oven kapott. Ik zoek iemand die kon dat repareren.
 • Telenet box werkt niet meer ?
  Iemand van Telenet is langsgekomen en zegt dat de box werkt. Maar papa kan alleen de analoge zenders kijken en niet de digitale zenders (dus veel...
 • E18 foutmelding Bosch wasmachine
  e18 foutmelding bij onze Bosch wasmachine - Varioperfect - Serie 6 (Ecosilence Drive); wasmachine werd gekocht in augustus 2020. Graag een zo...
 • Novy gaskookplaat- één pit werkt niet goed meer
  Ik zoek een handige hersteller van een gaskookplaat die beschikt over een certificaat om aan gaskranen te werken. Mijn gaskookplaat, merk NOVY, ...
 • Televisie werkt niet meer
  De box Telenet werkt niet meer en dus de televisie ook niet
 • Monter nouveau hotte
  Démonter vieille hotte et monter nouveau
 • Droogkasttrommel aeg 58860
  Droogkast aeg 58860 droogtrommel draait niet meer omdat die na onderzoekinitialisatie een error-code e59 weergeeft ? Wie kan me hiermee helpen aub ?
 • Samsung stofzuigerrobot
  Deze oude maar degelijke stofzuigerrobot Samsung SR8855 laadt goed op en rijdt nog wel uit, maar stopt al snel met foutmelding C 01. Is daarvoor i...
 • TV reparatie
  grote witte vlekken op het Samsung gebogen LED scherm. Zoals ik begrijp, zijn de reflectorkappen gevallen. Het moet worden geopend en gerepareer...
 • Fietsherstel: Tandwielen en ketting vervangen
  Beste, Voor de Giant city bike van mijn zoon moeten het voorblad (ik heb al een nieuw Shimano voorblad) en de achterbladen (8#) en de ketting ver...
 • Fix (Artemide Tolomeo) desklamp with dimmer
  Simpele bureaulamp met dimmer repareren Repair simpel desklamp with dimmer
 • WC
  Toilet loopt niet meer door
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken als huishoudelektro reparateur in Wezembeek-oppem? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.340 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.340 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze huishoudelektro reparateurs zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.88/5 door 5.254 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs huishoudelektro reparateur in Wezembeek-oppem

Vacature huishoudelektro reparateur Wezembeek-oppem, Vind een job als huishoudelektro reparateur Wezembeek-oppem, Werken als huishoudelektro reparateur Wezembeek-oppem, Werkaanbiedingen huishoudelektro reparateur Wezembeek-oppem, Jobaanbiedingen huishoudelektro reparateur Wezembeek-oppem, Huishoudelektro reparateur gezocht Wezembeek-oppem,…

Schrijf u gratis in
Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!