15 jobs voor informatici in Herent

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.390 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature informatica diensten in Herent

 • printer plots of line
  Ook zeer trage PC in orde maken
 • Graag iemand die op de hoogte is van audio
  wil iemand voor uitleg audio en akoestic en audacity die mij een spectrum kan aanleren voor laag frequent geluid die ik, opgenomen heb in mijn hui...
 • Email en kalender synchronisatie
  Windows 365 business pakket, e.mail van telenet, verschillende kalenders/agendas (telenet, outlook, google, …), niet mogelijk om vlot een teams of...
 • een printer installeren HP OFFICEJET8012e op een
  op een laptop HP windows 7 PREMIUM. Ik heb reeds een printer CANON erop staan maar durf hem niet te verwijderen voordat de nieuwe werkt.
 • Wifi zeer zwakke verbinding (nog geen versterker in gebruik)
  Bij (poging tot) gebruik van chromecast en dan verbinden met Cinemember: 2 problemen : zeer moeilijke verbinding om Cinemember te starten ...
 • Kunt u een kleurenprinter HP herstellen?
  Het papier komt uit de printer met zwarte plekken, dus kopieert niet meer.
 • Game pc geeft error
  Kan niets meer doen op de computer
 • Bijles word, excel, powerpoint
  Ik zoek bijles voor word, excel, powerpoint. Afspraak kan voor mij op een avond of in het weekend, al dan niet op verplaatsing. Prijs overee...
 • laptop blokkeert steeds
  Lampje van de server begint te knipperen en Laptop blokkeert steeds , Beeld blijft stil staan. pc meermaals uitzetten en terug opstarten.
 • occasioneel bijwerken van laptop, printer enz
  Ben al enkele jaren op pensioen(prof. emeritus), maar gebruik nog regelmatig pc (word, excel, powerpoint; printer/scanner; fotos), ook in beperkte...
 • Iphone XR scherm kapot
  Hey Mijn scherm van de iphone XR is kapot (gebarsten) Hoeveel kost het voor hier een nieuw scherm op te plaatsen en hoelang duurt dit?
 • verwijderen mails
  Het startscherm is per ongeluk gewijzigd zodat e geen mails meer kunnen verwijderd worden
 • Hulp bij opstarten van windows 10 op nieuwe laptop
  Weigert bankverrichtingen uit te voeren. Soms valt de ethernet 2 verbinding uit .
 • gratis faxen
  Wil gratis faxen. Ben verkoper. Wie kan mij helpen. Bedoeling is dagelijks 1 uur. van bij U thuis te werken. Bedoeling is via (?)gratis te faxe...
 • pc probleempjes
  ASUS K95V series ventilatie systeem werkt niet correct + batterij doet raar laad op ..... dan weer niet ?
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken als informaticus in Herent? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.390 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.390 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze informatici zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.91/5 door 16.774 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs informatica in Herent

Vacature informatica Herent, Vind een job als informaticus Herent, Werken als informaticus Herent, Werkaanbiedingen informaticus Herent, Jobaanbiedingen in informatica Herent, Informaticus gezocht Herent,…

Schrijf u gratis in
Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!