9 jobs voor informatici in Opoeteren

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.390 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature informatica diensten in Opoeteren

 • Muziek op usb zetten
  Wie is op de hoogte met audio programma van Audacity? Ik wil muziek op usb stick zetten
 • Muziek op USB zetten en formateren,
  Ik heb een externe cd speler. Wil muziek op usb stick zetten. Nu las ik dat ik die eerst moest formateren. Dit heb ik gedaan maar nu herkent hij d...
 • Accespoint instellen van tplink cpe210
  Bekabeling ligt wifi is zichtbaar maar kan niet aanmelden erop
 • Vpn
  Beste ik heb een probleem met het gebruiken van vpn hoe het precies werkt hoe ik zenders kan opzoeken en zonder problemen op de TV kan krijgen kun...
 • moederbord en scherm
  Iphone 7: moederbord kapot + barsten in het scherm Samsung Galaxy A50: moederbord kapot + lichte barsten in het scherm Hoeveel kost het om d...
 • Wordpress website
  De website moet gemaakt worden via Wordpress zodat ik er zelf nadien ook nog vanalles aan kan bewerken. De website zal iets weg hebben van Airbnb...
 • documenten op papier met fotos op pc zetten
  wil graag bestaand huurcontract en staat van bevinding met fotos op pc of stick waar ik de tekst en de fotos kan aanpassen
 • coderen bij het maken van een website
  ik moet voor school een website maken, zelf dus de coderingen schrijven , maar de codering i.v.m. de kwantiteitsbepaling, lukt me niet Dit is ech...
 • Kan je ons helpen voor onze mac te gebruiken zeker in exel
  Even bellen voor ondersteuningen en leren het gebruik van onze mac zeker in exel Is Ok voor mij
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken als informaticus in Opoeteren? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.390 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.390 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze informatici zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.91/5 door 16.576 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs informatica in Opoeteren

Vacature informatica Opoeteren, Vind een job als informaticus Opoeteren, Werken als informaticus Opoeteren, Werkaanbiedingen informaticus Opoeteren, Jobaanbiedingen in informatica Opoeteren, Informaticus gezocht Opoeteren,…

Schrijf u gratis in

Andere jobs binnen de categorie vacature informatica in Opoeteren

Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!