9 jobs voor kattenoppassers in Hoevenen

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.390 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature kattenoppas in Hoevenen

 • wegens ziekenhuisopname opvang gezocht voor 2 chihuahua's en een kater
  mogelijk voor 6 tot 8 weken.
 • Oppas Kitten
  Hallo wij zitten met een vervelend iets. Een beetje onverwacht zouden we in juni een kitten hebben. Maar wij gaan met vakantie 15 juli tot 5 aug...
 • hondenoppas
  Ik zoek een dierenvriend die af en toe op mijn dertienjarig hondje wil passen. Praktische afspraken kunnen eventueel later gemaakt worden.
 • opvang voor mijn hondje
  Ik zoek iemand uit de omgeving van Noord- Antwerpen om gedurende een tiental dagen mijn hondje op te vangen terwijl ik met vakantie ben. Periode ...
 • hondenoppas
  Ik zoek iemand om op mijn hond te passen of in huis te nemen terwijl ik met vakantie ben. periode van 23/08/14 tot en met 04/09/2014
 • Mijn hond gedurende 10 dagen oppassen
  Hallo, ik ben in juli op reis en zoek iemand die mijn hond bij zijn thuis kan opvangen. Het is een 13jarige teef Maltezer. Komt goed overweg met k...
 • Mijn hond gedurende één week oppassen
  Wij zijn net verhuist en mijn hondje is het nog niet gewoon om hier alleen te zijn. Ik (Melissa) heb volgende week stage en mijn papa (Eric) moet ...
 • Hondenoppas
  wij zoeken een hondenoppas voor de periode van 28/02/2014 tot 08/03/2014 voor onze 2 honden, berner sennen en bordeaux dog.
 • House en cat-sitting (8 katten)
  In een huis in Kapellen met 8 katten. Rijbewijs B.
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken als kattenoppas in Hoevenen? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.390 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.390 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze kattenoppassers zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.84/5 door 2.486 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs kattenoppas in Hoevenen

Vacature kattenoppas Hoevenen, Vind een job als kattenoppas Hoevenen, Werken als kattenoppas Hoevenen, Werkaanbiedingen kattenoppas Hoevenen, Jobaanbiedingen kattenoppas Hoevenen, Kattenoppas gezocht Hoevenen,…

Schrijf u gratis in

Categorieën vergelijkbaar met vacature kattenoppas in Hoevenen

Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!