12 jobs voor klusjesmannen in Hemiksem

  • Geen vast contract, werk wanneer u wil
  • Kies vrij uw prijs
  • Verdien per jaar tot € 6.340 onbelast bij*
Hoe werkt het?

Vacature klusjesman in Hemiksem

  • Afdak buiten
    Afdak buiten afbreken en opnieuw plaatsen
  • Opknappen van keuken
    klusjesman moet zijn gereedschap meebrengen
  • Opknappen van keuken
    Hij moet zijn gereedschap hebben
  • Tegelzetter
    Tegels zetten
  • Plaatsen van houten tuinschermen
    Beste, Ik zoek iemand die 10 houten tuinschermen van 1m80 op 1m80 kan komen plaatsen. Volgend materiaal is voorzien: 10 houten schermen, 11 ho...
  • Elektriciteit aanleggen terras.
    Ons terras is net aangelegd. We hebben de kabels voor de verschillende lichtpunten reeds laten leggen. Aan de buitenmuur moet er een kabel ingesle...
  • Waterlek in buis ingemaakte terraskast
    Waterlek Buis binnenkant terraskant. De buitenste buis is moeilijk bereikbaar aan achterbouwkant (kleine muur). Misschien wel rechtstreeks op te l...
  • Chapewerken
    Ik zoek een ervaren plaatser voor chapewerken van 75m2, 7cm dik over de vloerverwarming. Meewerken is geen probleem, mijn man zit zelf in de bouw ...
  • Herstelling dak garage
    Herstelling dak garage
  • voorzetrolluik
    lint van voorzetrolluik is afgebroken deze rol bevind zich op tweede verdiep en volgens mij moet dit met een ladder gebeuren alsook nog een klei...
  • Schilderen traphal
    Beste Ik had graag een offerte bekomen voor het schilderen van een traphal in een appartementenblok (6 appartementen, 2e verdiepen: gelijkvloers...
  • Monteren tuinhuis
    Kunt u mij een offerte geven voor het monteren van een tuinhuis (op bestaande beton).: Tuinhuis Göteborg XL hout 445x385x247,9 cm van Hubo. Bed...
Hoe werkt het?
  • 1. Bekijk de jobs
    Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
  • 2. Solliciteer naar keuze
    Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktisch zaken.
  • 3. Voer de dienst uit
    Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Een job als klusjesman in Hemiksem? Kies voor flexibiliteit!

  • U werkt wanneer het voor u uitkomt
    U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
  • U kiest vrij uw vergoeding
    Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
  • Verdien tot € 6.340 onbelast bij
    Als dienstverlener kan u tot € 6.340 onbelast bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert voor u aangeeft. Meer weten.
  • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
    Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze klusjesmannen zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.87/5 door 7.512 klanten

Populaire jobs voor klusjesmannen in Hemiksem

Vacature klusjesman Hemiksem, Job als klusjesman in Hemiksem, Werk als klusjesman Hemiksem,…

Schrijf u gratis in
Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!