11 jobs voor klusjesmannen in Kemmel

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.340 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: klusjesman vacature in Kemmel

 • bevestiging knikarm-luifel aan buitenmuur
  ik heb hulp nodig voor het bevestigen van een zonnescherm aan een buitenmuur. Het scherm is 4 meter lang, weegt 80kg en moet op +- 2m80 hoog beves...
 • Ik zoek iemand die verlichting kan plaatsen
  Oude verlichting vervangen in keuken en verlichting plaatsen in veranda
 • Roofing leggen op plat dak
  Ja liefst alles meebrengen. Indien jullie dit soort klusjes doen
 • Silicone en mastiek van 11 houten ramen vernieuwen
  Silicone en mastiek van 11 houten ramen deels op gelijkvloers en deels op 1e verdieping met ladder te doen. 4 van de 11 ramen zeer dringend te doen !
 • Plaatsen wandtegels en vloeren van een wasplaats
  Ik ben op zoek naar iemand die me kan helpen met het plaatsen van wandtegels en het volledig hervloeren van een wasplaats. Ik zelf zou kijken voor...
 • Isoleren
  Garage opmeten, materiaal aankopen en alles isoleren Kennis van het Frans is zeer belangrijk!
 • Silicone en mastiek houten ramen vernieuwen
  Beneden en bovenverdieping
 • Silicone en mastiek vernieuwen van houten ramen
  Silicone en mastiek vernieuwen van houten ramen waarvan de helft van de ramen op hoogte(2e verdiep enkel met ladder te bereiken)
 • Installeren grasrobot
  De electriciteit ligt reeds in de tuin, het gaat vooral over het aansluiten van de kabel aan het basisstation en het instellen van het computerged...
 • behanger voor 1 kamer
  We zijn op zoek naar iemand die 1 kamer kan behangen met vliesbehang. Alles is reeds voorzien. Er zijn 2 schuine wanden aanwezig (dakkapel). Graag...
 • Kuisen dakgoot
  Beste Luc Ik ben op zoek naar iemand die de goot zou willen kuisen. Ik woon in een bungalow dus hoogte is ongeveer 3m. Zelf heb ik last van h...
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken als klusjesman in Kemmel? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.340 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.340 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze klusjesmannen zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.93/5 door 25.680 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs klusjesman in Kemmel

Vacature klusjesman Kemmel, Vind een job als klusjesman Kemmel, Werken als klusjesman Kemmel, Werkaanbiedingen klusjesman Kemmel, Jobaanbiedingen klusjesman Kemmel, Zelfstandig klusjesman gezocht Kemmel,…

Schrijf u gratis in

Categorieën vergelijkbaar met vacature klusjesman in Kemmel

Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!