10 jobs voor klusjesmannen in Merendree

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.340 onbelast bij*
Hoe werkt het?

Vacature klusjesman in Merendree

 • Klussen - Klusjesman
  ik zou graag een kattenren bestellen bij agrodieren in Beernem maar ik zoek iemand die ze kan plaatsen en vooraf opmeten om de juiste bestelling t...
 • Metser gevraagd: 1,2m² baksteen in vierkant
  Wie kan de haard in onze boerderij afwerken? Om een vierkant muurtje in vuurvaste bakstenen te metsen voor onze schouw, met openingen voor kachel...
 • VLOERDER KERAMISCHE TEGEL
  Ik zoek een vloerder voor de volledige benedenverdieping van een nieuwbouw. De chape ligt al. De tegels zullen voornamelijk 60x60 zijn. Enkel de ...
 • Helpende handen gezocht
  Dag Gertjan, Ik ben op zoek naar iemand die mij kan helpen een dampkap en een rek omhoog hangen. Alle voorzieningen liggen klaar. Alle materiaal...
 • Tegelzetter keuken
  Ik ben op zoek naar een tegelzetter voor mijn keukenwand boven het aanrecht tot plafond. Ongeveer 6 vierkante meter met een raam uit te tegelen.
 • Ik zoek iemand om verbouwingen verder te helpen afwerken
  Ik zoek iemand om mee te helpen bij het afwerken van de verbouwingen op zolder en in de rest van het huis. Gyproc is al geplaatst, maar moet nog ...
 • Klussen - Klusjesman in Landegem (9850)
  Wij zouden graag een werkblad en inbouwwasbak van Ikea installeren in onze wasplaats. Er hangt momenteel al een wasbak maar die is te laag en nie...
 • Klussen - Klusjesman in Nevele (9850)
  Een helpende hand voor allerhande klussen gaande van electriciteit tot gyproc. Liefst op zaterdagen .werkmateriaal voor grootste deel aanwezig Gr
 • Klussen - Klusjesman in Landegem (9850)
  Ophangen van lampen aan een hoog plafond
 • bestrating 20 vierkante meters
  steen of tegelvloer voor tuinkot momenteel aarde als ondergrond
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktisch zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Een job als klusjesman in Merendree? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.340 onbelast bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.340 onbelast bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze klusjesmannen zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.87/5 door 7.511 klanten

Populaire jobs voor klusjesmannen in Merendree

Vacature klusjesman Merendree, Job als klusjesman in Merendree, Werk als klusjesman Merendree,…

Schrijf u gratis in
Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!