12 jobs voor klusjesmannen in Rekem

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.340 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: klusjesman vacature in Rekem

 • Houten vloer leggen en scheidingswandje maken op park Sonnevijver
  Zelf gereedschap meenemen. Planken liggen klaar voor montage. Ongeveer 30 vierkante meter. Wandje met isolatiemateriaal maken zodat 2 slaapkamers ...
 • Tegellegger
  Het gaat over het leggen van een tegelvloer tussen de 8 a 9 vierkante meter in totaal. Inloop douche toilet en was ruimte alleen de grond tegels.
 • Tuinueren
  Gereedschap zelf meebrengen
 • Verven en laminaat leggen
  De dienst kan woensdag 14 april
 • aanleggen gazon
  ongeveer 100 m² - grond egaliseren, bemesten en leggen van gazonmatten.
 • Reparatie schuifhordeur
  Het gaat om een hordeur in schuifpui van ons vakantiehuisje. Zie foto’s. Alternatief is verplaatsen van de hordeur van de linkerkant naar rechte...
 • Aanpassing hekwerk
  Wij hebben aan het uiteinde van onze tuin een hekwerk van 1.2 meter hoog en 14 meter lang. Tussen ons en de buren in is het hekwerk 1.8 meter hoog...
 • Ik zou graag groene draad willen laten plaatsen als afscheiding van de tuin ...
  Ik zou het fijn vinden om de tuindraad en de poort samen te halen in de Hubbo . Aangezien ik een kleine auto heb en dit niet kan plaatsen in de a...
 • Inrichten kapsalon
  Het gaat om het ombouwen en opfrissen van een pand , van schilderwerken tot laminaat, vals vloer voor wasbakken, aansluiten wasbakken , kleine ele...
 • Verwijdering van zware, ouderwetse, tekentafel, langs trap van eerste verdie...
  Betrekkelijk kleine job, die ik echter zelf om gezondheidsredenen niet aankan
 • Dak tuinhuis vernieuwen
  Bitume platen vervangen door metalen platen op dak van tuinhuis. Materiaal aanwezig.
 • Plaatsing nieuwe keuken
  Ik zou een kleine keuken (2mx2m) willen afbreken en vervangen. Waterleiding en -afvoer moeten verplaatst worden. De kasten moeten bevestigd worden...
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken als klusjesman in Rekem? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.340 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.340 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze klusjesmannen zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.91/5 door 24.348 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs klusjesman in Rekem

Vacature klusjesman Rekem, Vind een job als klusjesman Rekem, Werken als klusjesman Rekem, Werkaanbiedingen klusjesman Rekem, Jobaanbiedingen klusjesman Rekem, Zelfstandig klusjesman gezocht Rekem,…

Schrijf u gratis in
Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!