12 jobs voor klusjesmannen in Schepdaal

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.340 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: klusjesman vacature in Schepdaal

 • Plaatsen lampen plafond kn sxhepdaal dringend
  2 lampen aan plafond plaatsen zou vandaag of morgen moeten gebeuren
 • Gevelmetselwerken
  Wij zijn op zoek naar een metselaar die onze achterste gevel van het huis wil afbreken en hierachter een nieuwe plaatsen met spouwmuurisolatie met...
 • Tegelenen van muur in een klein badkamer
  Ik zoek iemand die de muren van een badkamer van 4 m2 proper en deftig kan betegelen tegen een gunstige prijs. Ook graag iemand die aan iets begi...
 • reparatie keukenkast met remsysteem
  Beste, We zijn op zoek naar een klusjesman die onze keukenkast eventueel kan herstellen. Ik weet niet wat de klusjesman nog kan maar eventueel...
 • Tegelwerk
  Mijn moeder heeft geen grief om te tegelen
 • VLoeren
  Betegelen van klein terras 4x4
 • Schuifdeur living zit klem
  De houten schuifdeur in de living zit klem. Het is nog heel moeilijk om ze open en toe te doen. Graag zosnel mogelijk een oplossing. De klus...
 • Boren en elektriciteit
  8 gaten boren in muur en een ophanging verlichting herstellen (na de Corona crisis uiteraard)
 • Breekhamer gezocht
  Voor het uitbreken van een schouw in beton, zijn we op zoek naar een breekhamer om te huren regio Pajottenland.
 • Allerlei klusjes zowel binnen als buitenhuis
  Ik zou graag hebben dat de klusjesman zijn gerief zelf meebrengt. Stekkerdoos vastmaken aan muur. Een paar tegels voegen. Oplossen van vals c...
 • Prijsaanvraag
  Beste, Ik ben interieurarchitect en had graag een offerte gewenst voor verschillende uit te voeren werken voor een woning in Groot-Bijgaarde, n...
 • Klussen - Klusjesman in Schepdaal (1703)
  Zoek werkman die regenput vol terrastegels wil leegmaken en wegvoeren. Deze persoon moet in bezit zijn van container/vrachtwagen.
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken als klusjesman in Schepdaal? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.340 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.340 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze klusjesmannen zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.93/5 door 25.864 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs klusjesman in Schepdaal

Vacature klusjesman Schepdaal, Vind een job als klusjesman Schepdaal, Werken als klusjesman Schepdaal, Werkaanbiedingen klusjesman Schepdaal, Jobaanbiedingen klusjesman Schepdaal, Zelfstandig klusjesman gezocht Schepdaal,…

Schrijf u gratis in
Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!