14 jobs voor klusjesmannen in Varendonk

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.250 onbelast bij*
Hoe werkt het?

Vacature klusjesman in Varendonk

 • stang van wc om door te spoelen is afgebroken
  . liefst zo snel mogelijk oplossen michien nieuwe spoelbak
 • Keuken installeren
  Zelf gereedschap meebrengen, april
 • dakpannen terug- en vastleggen
  een 4 tal hoekpannen zijn door de storm losgekomen en moeten terug vastgezet worden. hoogte ongeveer 6 meter
 • Klusjesman voor om de paar weken
  Mijn ouders zijn vooraan de 70 jaar, vader heeft alzheimer. Zij hebben vroeger altijd alles in/ aan huis zelf gedaan, maar kunnen dit nu niet me...
 • Verlichting
  Ik heb 2 plafondlampen en 1 hanglamp die bevestigd zouden moeten worden (toilet, berging en slaapkamer). Op woensdag ben ik meestal thuis, dus dez...
 • Klusjes buiten
  Wij zoeken een klusjesman uit de buurt voor volgende werken die we momenteel zelf niet kunnen doen wegens tijdsgebrek. 1) oprit en terras (klin...
 • Vloer en muur opbouwen
  In mijn huis steunt een deel op hout en dat is door de jaren heen beginnen werken waardoor de vloer niet overal gelijk loopt. Een deel is ondertus...
 • Raam in gevel
  Er is een raam aan het toilet dat eruit moet en terug dichtgemets worden. Ook een nieuwe opening ingelopen worden voor een nieuw raam te plaatsen.
 • Douchecabine afvoer aansluiten
  Douchecabine afvoer aansluiten en kranen opzetten
 • Schoonmaken dakgoten en afwassen plastic bekleding dakgoten
  Schoonmaken dakgoten rondom vrij staande woning ( + goten dakkapellen) en afwassen van plastic bekleding van dakgoten. Hoogte ongeveer 7 meter.
 • Bevestigen blauwe steen onder raam
  Gereedschap meebrengen aub
 • Tegels uit kelder verwijderen
  Teneinde beter water uit mijn kelder te verwijderen zal ik graag een aantal tegels laten uitslijpen, zodat het water gemakkelijker kan gepompt worden
 • Vaatwasser aansluiten en lekkende kraan maken
  Bestaande vaatwasser vervangen door nieuwe, plint keukenblok wegdoen en nadien terug plaatsen Keukenkraan lekr tussen bestaand stuk op keukenblo...
 • Klussen - Klusjesman in Veerle (2431)
  Betonnen omheining weggezakt, 2 stukken van 2 meter. Moeten terug rechtgezet worden en opnieuw stevig vastgezet worden. Weinig ruimte om te werken.
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktisch zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Een job als klusjesman in Varendonk? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.250 onbelast bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.250 onbelast bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze klusjesmannen zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.87/5 door 6.894 klanten

Populaire jobs voor klusjesmannen in Varendonk

Vacature klusjesman Varendonk, Job als klusjesman in Varendonk, Werk als klusjesman Varendonk,…

Schrijf u gratis in
Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!