14 jobs voor loodgieters in Beerzel

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.340 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature loodgieter in Beerzel

 • Toilet blijft lopen
  Een ingebouwd toilet dat blijt lopen dient dringend een reaparatie aan te gebeuren. Klein werkje vermoeden we.
 • Lekkende kraan
  Wij hebben een lekkende kraan in de keuken. Onder de wasbak, lekt de kraan. Er staat een emmer en elke dag moet de emmer leeg gemaakt worden omdat...
 • Water blijft lopen wc
  Er loopt water in de wc-pot waardoor de waterpomp steeds opspringt. Zelfs met de waterkraan dicht loopt er water in de pot
 • loodgieter om gootsteen aan te sluiten
  Ik heb een 2 de hands keuken laten zetten en zou nog iemand moeten hebben om de gootsteen en de warmboiler aan te sluiten En ik heb ook nog een p...
 • Vlotter toilet herstellen of vervangen
  Het water van de wc blijft doorlopen nadat de bak gevuld is
 • ontstoppem van wc
  ontstoppen van blokkage in wc.
 • 2 radiatoren vervangen
  2 oude radiatoren vervangen 1x op gelijkvloers en 1x op 1ste verdiep. De andere radiatoren en boiler zijn wel recent. Verwarming is op aardgas.
 • Waterleiding en kraantje bij plaatsen
  Ik heb een Amerikaanse koelkast met ijsmaker gekocht en daar voor heb ik een extra waterleiding nodig
 • vervangen spoelbak toilet
  We willen graag zo snel mogelijk de spoelbak van het toilet laten vervangen. Momenteel blijft het doorlopen. (De oude spoelbak is verkalkt en oud ...
 • Installatie toilet en lavabo
  Op onze zolder hebben we een ruimte gecreëerd voor een wc en lavabo. De leidingen liggen maar we weten niet hoe de wc en lavabo aangesloten moete...
 • plaatsen douchecabine
  We hebben een tijdje geleden een douchecabine gekocht bij Hubo, die we nu door iemand willen laten plaatsen. Er stond vroeger al een douchecabine ...
 • deurmanchet wasmachine Siemens vervangen
  De deurmanchet (rubber: zie foto) van onze Siemens wasmachine is gescheurd en moet dringend vervangen worden aangezien de machine nu water lekt. ...
 • Vervangen douche kraan,
  Douche vervangen, heb nieuwe in bezit. Er is misschien een kans dat een een nieuw gat gekapt moet worden, volgens verkoper .
 • installatie WC
  De wc dien moet vervangen worden is 40 jaar oud, we hebben nog geen nieuwe gekocht, misschien dat u beter weet op wat we moeten letten hiervoor.
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken als loodgieter in Beerzel? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.340 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.340 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze loodgieters zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.83/5 door 16.944 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs loodgieter in Beerzel

Vacature loodgieter Beerzel, Vind een job als loodgieter Beerzel, Werken als loodgieter Beerzel, Werkaanbiedingen loodgieter Beerzel, Jobaanbiedingen loodgieter Beerzel, Loodgieter gezocht Beerzel,…

Schrijf u gratis in
Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!