14 jobs voor loodgieters in Gistel

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.340 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature loodgieter in Gistel

 • Bij plaatsing van nieuwe lavabokraan steeds nog een klein lek
  Hoop op zo vlug als kan als er iemand beschikbaar is
 • Nazicht afloop keuken
  Wij hebben een electrische boiler, bij het aflaten van ons water uit de lavabo loopt dit over via overdruk van de boiler, het is net alsof onze le...
 • thermostaat defect
  thermostaat defect van radiator
 • probleem centrale verwarming
  - verwarming/chauffage werkt niet meer id badk. - verwarrende, onregelm.aanduiding op thermostaat - verdere details -> zie beide afb.n met came...
 • installeren van een tempolec 2100
  Het installeren van een tempolec sam 2100 weersafhankelijke regelaar. Toestel heb ik al, maar krijg het niet geïnstalleerd.
 • Herstel inbouwtoilet en thermostatische kraan awasbab
  Graag zo spoedig mogelijk
 • Vervangen keukenkraan
  Onze oude keukenkraan zou moeten. Vervangen worden. Heb al reeds de nieuwe in huis maar we durven er ons niet aan te wagen het zelf te doen🙂
 • platsen van wc
  Plaatsen van een wc
 • Plaatsen van een nieuw toilet en spoelbak.
  Graag een offerte voor het plaatsen van een nieuw toilet en het plaatsen van een spoelbak in de garage.Werken mogen uitgevoerd worden rondom 15 Ok...
 • Nieuwe regenwaterpomp installeren
  Er dient een nieuwe regenwaterpomp te worden geïnstalleerd .
 • Plaatsen van hydrofoor pomp voor regenwater
  Plaatsen van hydrofoor pomp voor regenwater
 • Storckpomp
  Vervangen en installeren van nieuwe storckpomp ( hydrofoorgroep ) in de garage . Bedoeling is aan te sluiten op wc e.d. om regenwater ook op die ...
 • Dringend loodgieter gezocht ivm lek
  Er is een lek in het huis en door verlengd weekend vinden we al 4 dageb geen loodgieter en weten we ook niet waardoor het lek komt.
 • Douche monteren
  Ik heb een huis gekocht die deels gerenoveerd was. In de badkamer stond een douchecabine die ik reeds heb afgebroken. De bedoeling is om een inlo...
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken als loodgieter in Gistel? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.340 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.340 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze loodgieters zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.81/5 door 18.692 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs loodgieter in Gistel

Vacature loodgieter Gistel, Vind een job als loodgieter Gistel, Werken als loodgieter Gistel, Werkaanbiedingen loodgieter Gistel, Jobaanbiedingen loodgieter Gistel, Loodgieter gezocht Gistel,…

Schrijf u gratis in
Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!