15 jobs voor loodgieters in Hemiksem

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.340 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature loodgieter in Hemiksem

 • waterleiding van toilet herstellen
  Beste, Ik heb al enige tijd een lek in het toilet van mijn badkamer. wanneer er gebruik wordt gemaakt van deze toilet en men trekt het water d...
 • nutsvoorzieningen waterleiding en afvoer
  Ik ben op zoek naar iemand die van mijn bestaande leidingen , kan doortrekken tot achter de tuin waar er water dient voorzien te worden en ook de ...
 • onderhoud verwarmingsketel met certificaat
  Wie kan mijn verwarmingsketel in Hemiksem nakijken en onderhoudsbeurt geven met certificaat voor de verzekering ? Graag bij reactie indicatie van ...
 • Lavabo opnieuw bevestigen + nieuwe siffon plaatsen
  Vannacht is een lavabo naar beneden gekomen en daardoor siffon afgebroken. De lavabo zelf is nog intact, dus het gaat enkel over het opnieuw beve...
 • kraan lekt, afvoer traag, siliconen, toiletafvoer
  Keukenkraan lekt Badafvoer traag Siliconen vervangen aan bad, douche, lavabos Toilet afvoer correct verbinden
 • buitenkraan vervangen
  Graag buiten kraan vervangen
 • aansluiten van afwatering vaatmachine aan syphon.
  afwatering is niet aangesloten bij levering vaatmachine. Aansluiting aan syphon .Liefst zo snel mogelijk.
 • Badkraan lekt hard
  Hallo Graag voor drie juli. De kraan lekt hard. Op kraan stand als ik hem op sproeistand zet ook maar dan stopt de kraan met lekken.
 • Lek aan meterwater
  Dringend graag
 • Nieuwe cv-ketel installeren
  Hallo, we hebben net een nieuw huis gekocht en zijn er naar verhuisd maar de vorige eigenaars hadden al een nieuwe ketel gekocht en hebben deze ac...
 • Vervangen van vaatwasser
  in mijn nieuwe huis staat in de keuken een oudere ingebouwde vaatwasser. Ik heb mijn vaatwasser mee verhuisd van mijn vorig adres, en aangezien de...
 • badkraan plaatsen + aanpassing CV ketel
  Blijkbaar zou er een fout zijn met mijn CV ketel ivm de invoer en uitvoer buizen. een vorige loodgieter had me gezegd dat dit fout zat. (dubbele b...
 • ophangen toilet
  alleen het ophangen en installeren van het toilet
 • Vervanging sanitair
  Vervangen van jachtbak voor wc en vervangen kraan van jachtbak. Ook vervangen van sproeikop in een douche.
 • vervangen kraan lavabo badkamer
  Kraan is volledig versleten en lekt. Er zou dus een nieuwe kraan moeten geplaatst worden. Ook het toilet lekt achteraan een beetje (uit de leiding)
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken als loodgieter in Hemiksem? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.340 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.340 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze loodgieters zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.83/5 door 17.974 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs loodgieter in Hemiksem

Vacature loodgieter Hemiksem, Vind een job als loodgieter Hemiksem, Werken als loodgieter Hemiksem, Werkaanbiedingen loodgieter Hemiksem, Jobaanbiedingen loodgieter Hemiksem, Loodgieter gezocht Hemiksem,…

Schrijf u gratis in
Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!