9 jobs voor loodgieters in Hever

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.340 onbelast bij*
Hoe werkt het?

Vacature loodgieter in Hever

 • Badkraan plaatsen
  Het lukt me niet om de nieuwe badkraan te plaatsen. De aansluitingen zitten 1cm diep in de muur, waardoor het mij niet lukt om de nieuwe S-koppeli...
 • Lekkende buitenkraan in de tuin vervangen
  De buitenkraan in de tuin lekt en moet daarom zo snel mogelijk vervangen worden ( bij voorkeur door een kraantje dat opent/ sluit met een hendel.
 • Vervanging lekkende buitenkraan
  Buitenkraan in de tuin lekt en moet daarom zo snel mogelijk vervangen worden.
 • geberit inbouwtoilet
  mijn twee geberit inbouwtoiletten lopen, ze zijn van 1994, mogelijk verkalkt en versleten ? graag nazicht en misschien vervanging ? graag bezoek e...
 • Enkele kleine sanitaire klussen
  Dag, ik heb je gegevens gekregen via Fred Chamberlan. Ik zoek een loodgieter om enkele klussen uit te voeren: - herstelling lekkende kraan i...
 • Aansluiten waterontharder na hoofdkraan
  Ik zoek een geschoolde loodgieter om de aansluitingen van een waterontharder (type One Flow) aan te sluiten op de hoofdwaterleiding (zie foto). De...
 • Reparatie Buitenkraantje
  Muurdoorvoer (van binnen naar buiten) voor onze buitenkraan is gesprongen omwille van vorst en moet worden hersteld. Zowel binnen als buitenkant ...
 • Lekkende wc(kraan) en plaatsing nieuwe keukenkraan
  Kraantje wc lekt. Komt geen water meer in wcbak. Plaatsing nieuwe keukenkraan.
 • Vervanging van Thermor boiler 150 L.
  Beste, Mijn elektrische boiler voor het warmwater in de badkamer, van het merk Thermor, 150 L. inhoud, hoogte 120 cm,(130cm in zijn geheel) diept...
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Een job als loodgieter in Hever? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.340 onbelast bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.340 onbelast bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze loodgieters zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.84/5 door 14.120 klanten

Populaire jobs voor loodgieters in Hever

Vacature loodgieter Hever, Job als loodgieter in Hever, Werk als loodgieter Hever,…

Schrijf u gratis in
Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!