15 jobs voor loodgieters in Ukkel

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.340 onbelast bij*
Hoe werkt het?

Vacature loodgieter in Ukkel

 • évier bouché. / verstopte lavabo
  Hey allen, hoop dat jullie gezond zijn. We zitten met een klein probleem met onze lavabo, hij is namelijk verstopt dringend! Salut tout le m...
 • Water afloop van appartement volledig verstopt (inclusief douche, keuken, wa...
  Water afloop van appartement of gebouw (twee appartementen) is volledig verstopt (inclusief douche, keuken, wasmachine, ...). We hebben geen to...
 • Kamerthermostaat
  Graag een draadloze kamerthermostaat bedienbaar via WiFi op smartphone Voor een gaswandketel met condensatie Wie kan dit plaatsen aub ?
 • Remplacement de têtes de vannes thermo. radiateur
  Bonjour, - 1 tête de vanne à ajouter à un radiateur - 1 tête de vanne à réparer/changer de marque DANFOSS que je n'arrive pas à retirer. J...
 • Plaatsen chauffage en sanitair
  Advies en meehelpen met plaatsing van chauffage en sanitaire leidingen en installatie van easy kit materiaal
 • Afvoer bad
  De afloop onder ons bad is lek, het lijkt alsof het water er gewoon doorloopt, er komt sinds vandaag ook en verschrikkelijke geur vanonder. Ik zoe...
 • Doorstromen water toilet
  Beste, Wij hebben een probleem met de vlonder van het toilet. Het water blijft maar doorstromen terwijl de indrukknop van het toilet niet meer ...
 • Loskoppelen verwarming
  Beste Georges Ik zit met 5 verwarmingen die zouden losgemaakt moeten worden voor te laten zandstralen. Woon op appartement met gezamelijke CV. Syn...
 • wc blijft lopen
  Ik spreek enkel engels. Dus het verstaan en spreken in het engels maakt de dingen veel eenvoudiger. Mijn toilet blijft rennen. Ik heb geprobee...
 • Réparer ma fuite d'eau
  iK VERMOED dat de vlotter vd waterbak vd WC versleten is .
 • Maken van een afvoer wasmachine/vaatwas + installatie extra kraan
  Huidige afvoerleiding is stuk en geeft water weer. Zou moeten worden vervanging. We hebben ook een bijkomende kraan (koelkast) nodig. Ongeveer 2 u...
 • changement boiler
  Salut, Je cherche quelqu'un qui pourrait changer mon boiler. C'est urgent. Boiler+ le Siphon + la main d'ouvre+ groupe de sécurité Le bo...
 • Loodgieter in Ukkel (1180)
  Stortbak van toilet (ingebouwd in muur) loopt niet meer vol: toilet spoelt niet meer door.
 • Klussen - Loodgieter in Ukkel (1180)
  plaatsen toevoer-leidingen cv ketel, keuken, badkamer, ev.vloerverwarming voor appartement van ong 70m², 2de verdiep met houten vloer.
 • Klussen - Loodgieter in Elsene (1050)
  Controle Boiler Ontluchten chauffage die niet meer met ontluchtingssleutel opengaat Reparatie afvoerpijp Boiler Afkitten bad (optioneel)
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktisch zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Een job als loodgieter in Ukkel? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.340 onbelast bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.340 onbelast bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze loodgieters zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.83/5 door 2.476 klanten

Populaire jobs voor loodgieters in Ukkel

Vacature loodgieter Ukkel, Job als loodgieter in Ukkel, Werk als loodgieter Ukkel,…

Schrijf u gratis in
Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!