8 jobs voor nannies in Vorselaar

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.340 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature nanny in Vorselaar

 • Babysitter gezocht
  Ik zoek een babysit voor mij zoontje van 1 jaar om van dinsdag tot vrijdag van half 9 tot 4 uur mijn vrieding start met een opleiding voor 6 weken...
 • Babysit voor zaterdagen
  Wij zijn op zoek naar een betrouwbare babysit voor ons dochtertje Louise, geboren op 23 december 2019, ik sta in de zorg, en werk dus om het ander...
 • kind naar de voorbewaking en boterhammen
  5 dagen per week van 6-7uur. Om de ene week. Klaarmaken Boterham Afzetten voorbewaking
 • Vaste oppas in loondienst
  Het zou voor oppas van onze 5 flinke kindjes gaan : Op dinsdag en vrijdag ophalen van school en creche, begeleiden met huiswerk, eten geven en k...
 • Oppas nodig
  Ik zou 2a3 dagen nodig hebben ik ben een alleenstaande papa die 45uur werkt per week ik zoek iemand die de kindjes can school kan gaan halen en er...
 • Dringend oppas gezocht
  Ik zoek dringend een oppas eventueel een vaste. Dit van dinsdagochtend tot dondermorgend van 5.30tot7.45. De dagen kunnen soms verschillen. Voo...
 • Babysittin voor 2 dagen in de week
  Ik heb babysitting nodig voor 2 dagen in de week woensdag en vrijdag vanaf 12 uur in de namiddad tot en met 6u
 • Vaste oppas in Lille (2275)
  hallo, ik zoek een vaste oppas dat mijn zoon van 8 jaar in herentals van school wil halen, oppassen en huiswerk maken tot dat ik gedaan heb met ...
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken als nanny in Vorselaar? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.340 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.340 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze nanny's zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.97/5 door 1.620 klanten

Populaire zoekopdrachten: nanny jobs in Vorselaar

Vacature nanny Vorselaar, Vind een job als nanny Vorselaar, Werken als nanny Vorselaar, Werkaanbiedingen nanny Vorselaar, Jobaanbiedingen nanny Vorselaar, Nanny gezocht Vorselaar,…

Schrijf u gratis in

Categorieën vergelijkbaar met vacature nanny in Vorselaar

Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!