11 jobs voor kinderopvang in Oostduinkerke

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.390 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature oppas in Oostduinkerke

 • Babysit
  Ik heb ervaring met kinderen van alle leeftijden. Ik heb vakantiejob gedaan in een buitenschoolse kinderopvang en ben afgestudeerd als opvoedster.
 • Dringend oppas gezocht
  Ik heb voor morgen 10 september dringend een oppas nodig voor mijn tweeling van 1 jaar en half
 • Babysitting - Eenmalige oppas : Kind 3+
  Dochters van 6 & 8 Don 19 aug 11u30 tot 18u
 • Babysitten op 29 juli (19u40) terwijl Violet (6 maand) slaapt, wij eten iet...
  Wij zorgen ervoor dat Violet al in haar bed ligt bij aankomst. Ze slaapt volledig door tot 's ochtends. Babyfoon (met beeld en geluid) en angel ca...
 • Oppas kindje 3jaar vanaf 19u
  Wij zoeken een oppas voor ons kindje van 3 jaar. Dit voor zaterdag 19juni vanaf 19u.
 • Extra paar (praktische) handen met baby 7 maand
  Hallo! Wij zijn mama en papa van Elias, een vrolijke en nieuwsgierig manneke! Beide hebben we een zelfstandige job, onze opvang is gesloten op ...
 • Voor onze Liam
  Wij zoeken iemand die onze zoontje van 9j op de school bus kan zetten om 7:45uur vermits ik en men man moeten werken en er geen voorbewaking is op...
 • vaste babysit gezocht! 1 dag per week
  Hallo Wij zijn op zoek naar een vaste babysit die vanaf december één à twee dagen per week op onze zoon of dochter kan komen passen. Intere...
 • Tiener begeleiding
  Voor mijn 2 tiener dochters zoek ik een jonge vrouw met rijbewijs en vervoer die samen met hun tijdens het school jaar de woensdag namiddag paar u...
 • oppas voor zoon (1,5jaar) overdag
  Onze onthaalmoeder is ziek en we zoeken voor woensdag, donderdag en vrijdag een oppas. Telkens van 8u tot 17uur. Onze zoon is 1,5jaar. Het is een...
 • Eenmalige oppas in Nieuwpoort (8620)
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken als oppas in Oostduinkerke? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.390 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.390 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze oppassers zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.95/5 door 6.088 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs kinderopvang in Oostduinkerke

Vacatures kinderopvang Oostduinkerke, Vacature kinderverzorgster Oostduinkerke, Vacature kinderdagverblijf Oostduinkerke, Vacature oppas Oostduinkerke, Werken als oppas Oostduinkerke, Oppas gezocht Oostduinkerke,…

Schrijf u gratis in

Andere jobs binnen de categorie vacature oppas in Oostduinkerke

Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!