12 jobs voor pc techniekers in Haasrode

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.340 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature pc technieker in Haasrode

 • Windows herstellen of herinstalleren
  PC blokkeert na opstarten Dell Alienware Aurora 4
 • Kleine onderhoud laptop Bierbeek
  Mijn laptop : terug word /excel/... intalleren en account afstellen
 • Windows10 opstart niet meer lukt naar update
  Dag Toon De Lenovo laptop van mijn zoon wilt niet meer opstarten na de laatste update De Window herstellingen omgeving geeft opties (updates v...
 • HP printer werkt slecht via wifi
  Hallo Sinds de overgang naar Windows 10 heb ik het probleem dat mijn HP-printer (af en toe) als off-line gemeld staat in Word of Acrobate Reader,...
 • Aansluiten verschillende monitoren laptop + aansluiten op desktop pc
  Ik heb problemen om mijn 2e scherm aan te sluiten op mijn laptop. Ook wil ik graag 1 van de beeldschermen aansluiten op mijn vaste pc.
 • herstellen van verbindingen pc scanner
  Herinstalleren van pc thuis met printer nieuwe email adressen
 • virussen
  op mijn laptop -merk Asus- heb ik bericht ontvangen dat ik 5 gevaarlijke virussen zou hebben met dreigingsniveau 3 maal medium, eenmaal high en ee...
 • Mac mini ssd schijf met hulpprogramma mac geformateerd in twee om windows o...
  Ik breng de mini mac graag tot in heverlee bij Willem... graag terug naar een werkende schijf, plaats te krap..
 • Kan computer niet meer opstarten.
  Sony VAIO. Geraak niet in VAIO-care op de voorgestelde manier, krijg foutcode na enige tijd wachten. Kan in BIOS maar heeft geen enkele zin of mee...
 • Server user profile service verhindert aanmelden
  Ik krijg na het Windows scherm, vorig bericht en “gebruikersprofiel kan niet worden geladen” bij het inloggen en dan moet ik afsluiten. Alvast bed...
 • Zelfgebouwde computer geen signaal
  Ik heb vandaag een computer in elkaar gezet alles lijkt te werken maar ik krijg geen signaal met HDMI naar mijn computerscherm.
 • Depanneren en herstellen - MAC in Heverlee (3001)
  Hallo, mijn vrouw is haar gebruikersnaam en wachtwoord vergeten op haar MACBOOKAIR. Ze kan dus haar Laptop niet meer openen. Is daar een oplo...
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken als pc technieker in Haasrode? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.340 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.340 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze dienstverleners zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.9/5 door 10.734 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs pc technieker in Haasrode

Vacature pc technicus Haasrode, Vind een job als pc technieker Haasrode, Werken als pc technieker Haasrode, Werkaanbiedingen pc technieker Haasrode, Jobaanbiedingen pc technieker Haasrode, Pc technieker gezocht Haasrode,…

Schrijf u gratis in
Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!