11 jobs voor pc-techniekers in Hoboken

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.340 onbelast bij*
Hoe werkt het?

Vacature pc-technieker in Hoboken

 • cookies
  Beste, ik heb een probleem met mijn laptop , er is iets met mijn cookies. ik bestel soms op een site kleren en daar kan ik normaal zien wat ik no...
 • Laptop start niet op
  Laptop doet niets meer als we hem willen opzetten. Al tijdje problemen met batterij, wilde niet opstarten zonder stroomkabel. Maar zelfs dat helpt...
 • Offerte scherm en klavier laptop .
  Mijn scherm kant komt los van mijn klavier kant van de laptop... Dus ik denk dat er een scharnier is losgekomen ofzo. Alles werk nog wel. G...
 • Defect internet met PC
  Ik krijg als foutmelding 'Ethernet heeft geen geldige IP-configuratie' en ik weet nu niet wat ik moet doen
 • PC niet meer op te starten
  Het betreft een laptop van het merk asus . Er is totaal geen contact meer , hij start en doet niks, het is precies een lege visbak.
 • installatie van nieuwe printer/scan
  ik had graag iemand gehad die mijn nieuwe printer/scanapparaat aan mijn laptop kan aansluiten
 • Programmageheugen
  Ik krijg op mijn scherm te zien dat mijn programmageheugen vol is. Wanneer ik dit krijg functioneert mijn pc niet meer. En moet ik het herstarten....
 • Laptop is geblokkeerd
  Ik heb een windows 7 en wou weten of ik een 10 kon instaleren , heb waarschijnlijk iets verkeerd gedaan maar weet niet meer wat ik allemaal gedaan...
 • Geen internetverbinding
  Sinds een paar dagen heeft onze papa geen internetverbinding (Telenet) op zijn vaste computer. Hij heeft wel internetverbinding op zijn iPhone en ...
 • Beeld
  Na een herinstallatie op 1 januari werkt alles terug zoals het hoort. Bedankt aan iedereen die zijn hulp aanbood, maar nu is het niet meer nodig.
 • Informatica - Depanneren en herstellen : PC-Windows
  Bij intikken van mijn wachtwoord om het scherm te openen verschijnt er : De service group Policy Client verhindert het aanmelden. Toegang geweigerd
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Een job als pc-technieker in Hoboken? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.340 onbelast bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.340 onbelast bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze dienstverleners zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.92/5 door 9.692 klanten

Populaire jobs voor pc-techniekers in Hoboken

Vacature pc-technieker Hoboken, Job als pc-technieker in Hoboken, Werk als pc-technieker Hoboken,…

Schrijf u gratis in
Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!