13 jobs voor pc techniekers in Nijlen

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.340 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature pc technieker in Nijlen

 • Laptop paswoord kwijt
  Acer laptop. Windows startscherm paswoord vergeten.
 • Laptop laad niet op...
  Probleem: laptop laad niet op. Reeds uitgevoerd: nieuwe batterij en nieuwe lader. Met de voeding in het stopcontact werkt de laptop maar de batte...
 • verbinding laptop printer
  ik heb laptop maar kan niet afdrukken het mijn printer er is geen verbinding
 • Pc laad niet meer op
  Pc merk peaq, onze pc laad niet meer op kan hem nog gebruiken als oplaadkabel insteekt maar valt dan regelmatig uit. Deze pc is 2 jaar.
 • Herstelling PC bij mij thuis of bij u
  Sinds enkele dagen geeft mijn PC (windows 10) geen beeld meer. Ook bios startup verschijnt niet op het scherm, enkel de melding dat het scherm in ...
 • vermoedelijke hacking
  ik kreeg gisteren een up date voor windows die ik heb geinstaleerd en wanneer ik hem vandaag wilde opstarten lukte het niet.ik heb hem meermaals o...
 • hulp voor pc
  het geluid werkt niet en ik heb het dringend nodig voor een cursus ik heb nog vragen voor ander zaken, die niet dringend zijn
 • herstel bij opstarten
  start niet normaal op
 • Dringend pc-hulp gevraagd - zijn een kmo
  1- Printer/scanner/... werkt niet meer. Krijgen de melding van netwerkfout. 2- Het vernieuwen en uitbreiden van bestaande programma's.
 • Informatica - Depanneren en herstellen : PC-Windows
  Beste Al een tijd laat de batterij van mijn laptop niet meer op (stuk) kon nog computeren via de net kabel, maar nu werk de startknop niet meer ...
 • Wifi connectie op Windows 10
  Ik heb thuis een PC desktop staan die ik gekregen heb van mijn werk voor privé-gebruik. De IT afdeling heeft hier enkele weken geleden de nieuwe O...
 • Mac nakijken
  Een tijdje geleden heeft een kennis een nieuwe versie op mijn Mac geïnstalleerd, nl: CATALINA - versie 10.15.2 . Maar sindsdien werkt mijn printe...
 • Mac verzopen
  Glas over notebook Recp info
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken als pc technieker in Nijlen? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.340 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.340 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze dienstverleners zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.92/5 door 11.970 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs pc technieker in Nijlen

Vacature pc technicus Nijlen, Vind een job als pc technieker Nijlen, Werken als pc technieker Nijlen, Werkaanbiedingen pc technieker Nijlen, Jobaanbiedingen pc technieker Nijlen, Pc technieker gezocht Nijlen,…

Schrijf u gratis in

Categorieën vergelijkbaar met vacature pc technieker in Nijlen

Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!