10 jobs voor poetsvrouwen in Hever

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.340 onbelast bij*
Hoe werkt het?

Vacature poetsvrouw in Hever

 • Dringend poetshulp gevraagd wegens hoogzwanger
  Gezien ik hoogzwanger ben, ben ik dringend op zoek naar iemand die éénmalig (één van de komende dagen) kan komen kuisen.
 • Graag poetshulp voor 6 uren per week
  Redelijk groot huis met muziekinstrumenten. Alle gereedschap om te kuisen aanwezig. Bewoners zijn thuis. Poetsen moet overdag en starten 's mor...
 • Poetshulp 4u/2wkn
  Graag poetshulp 4u om de 2 weken voor poetsen van het huis en af en toe de ramen Gereedschap wordt door ons ter beschikking gesteld tenzij specif...
 • Poetshulp gezocht wekelijks 4 uren
  Prestatie in namiddag aub
 • Poetsvrouw
  Ik had graag een poetsvrouw gehad met dienstencheques voor 4u per week. Liefst een maandag, maar ook andere voormiddagen door de week zijn mogelij...
 • Wij zoeken een poetspersoon voor zaken waar wij niet genoeg aan toekomen. Ke...
  Wij zoeken iemand voor 1x per maand. De dag maakt niet zo veel uit. Alles om te poetsen is voorhanden. Wij willen graag iemand die voldoende Neder...
 • Kuisvrouw gezocht
  Beste, We zijn al een tijdje op zoek naar een kuisvrouw. We zoeken iemand die 4u per 14 dagen wil komen poetsen. We wonen i n een alleenstaan...
 • poetshulp
  Ik zoek een poetshulp die zich 5u per week kan vrijmaken bij de schoonmaak van mijn woning Geen huisdieren aanwezig. Poetsgerief ter beschikki...
 • tijdelijke schoonmaakhulp
  Wegens heel drukke periode op het werk zoek ik iemand die voor enkele maanden kan helpen met poetsen. Het doorsnee werk lukt me nog wel , maar ee...
 • Poetshulp
  Poetsen van particuliere woning 4u per week eventueel ook strijkwerk
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktisch zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Een job als poetsvrouw in Hever? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.340 onbelast bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.340 onbelast bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze poetsvrouwen zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.81/5 door 1.195 klanten

Populaire jobs voor poetsvrouwen in Hever

Vacature poetsvrouw Hever, Job als poetsvrouw in Hever, Werk als poetshulp Hever,…

Schrijf u gratis in

Categorieën vergelijkbaar met vacature poetsvrouw in Hever

Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!