10 jobs voor poetsvrouwen in Kobbegem

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.340 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature poetsvrouw in Kobbegem

 • Zeer vuil/slordig appartement
  Ik zoek hulp voor het opruimen en kuisen van een vuile woning. De reden waarom het zo vuil is , komt omdat ik maanden lang niet kon bewegen do...
 • Hulp bij schoonmaak
  Hallo, Door rugproblemen kan ik de schoonmaak in mijn woning niet alleen doen. Daarom beroep ik mij op iemand van deze website om me te helpen. I...
 • Op zoek naar een poetsvrouw
  We hebben zelf het nodige gereedschap/kuisgerief. We zouden graag een poetsvrouw hebben die 3 of 4u kan komen kuisen.
 • Schoonmaak huis / ramen en strijken
  Zoek een poetsvrouw voor 10 uur per week / 2 maal weeks .ik vraag een persoon die haar beroep kent . Kan wassen en strijken . Ruiten kuisen . Deft...
 • Schoonmaken van de woning
  Schoonmaken van een privé woning enkel uren per week gedurende 3 tal weken
 • Tegelvloer kuisen
  Op zaterdag 14/03 in de namiddag dient de vloer van het kinderdagverblijf met water gekuist te worden. Het gaat om een betegelde vloer. Meubels ...
 • Schoonmaak hulp gezocht
  8u per week liefst met dienstencheques. Indien meer beschikbaar kan dit oplopen tot 32 u voor 2 huizen naast elkaar gelegen.
 • Huiskuisen
  Beste, Ik ben opzoek naar iemand om vandaag te komen poetsen. Als het goed gaat, kunnen we het wekelijks herhalen. Dank u!
 • Ik ben op zoek naar een huishoudhulp die 1x om de 2 weken mijn appartement e...
  Gereedschap best de eerste keer mee pakken. Ik woon op het gelijksvloers met een mezzanine, 1 slaapkamer en 1 badkamer. Als er nog tijd over is ...
 • poetshulp
  ik ben op zoek naar een poetshulp voor 4 uur per week (afstoffen, dweilen, ramen kuisen). Later komt er misschien strijk bij. We hebben al het no...
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken als poetsvrouw in Kobbegem? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.340 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.340 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze poetsvrouwen zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.96/5 door 7.012 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs poetsvrouw in Kobbegem

Vacature poetsvrouw Kobbegem, Vind een job als poetsvrouw Kobbegem, Werken als poetsvrouw Kobbegem, Jobaanbiedingen poetsvrouw Kobbegem, Poetsvrouw gezocht Kobbegem, Poetshulp gezocht Kobbegem,…

Schrijf u gratis in

Categorieën vergelijkbaar met vacature poetsvrouw in Kobbegem

Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!