9 jobs voor privé koks in Berchem-kluisbergen

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.340 onbelast bij*
Hoe werkt het?

Vacature privé kok in Berchem-kluisbergen

 • Koken aan huis
  Ik zou graag mijn vrienden uitnodigen voor een etentje. En ik zou graag een kok willen hebben die voor ons zou willen koken op zondag 25/09. Wij ...
 • Koken voor familie - 3 dagen per week
  Wij zoeken iemand die voor ons als familie (4 personen). zou kunnen koken en wat licht huishoudelijk werk doen op maandag/woensdag en donderdag. R...
 • Verjaardagsdiner voor 12 man
  We geven een verjaardagsdineetje voor 12 man a.s. donderdag 16 juli, en zijn woonachtig in Zuid-Antwerpen (Middelheim). We beschikken over een ru...
 • koken
  Ben door een motor ongeluk niet in staat om zelfstandig te koken, e.a.
 • Gezond koken
  Ik ben op zoek naar iemand die gezond kan koken voor mijn man en ik. Het zou gaan over ontbijt, lunch en dinner. Ik dacht zelf aan een dag meal pr...
 • Snelcursus Kok
  Ik zoek iemand met ervaring in de horeca die mij de basistechnieken en HACCP kan aanleren. Dit op de avond op weekdagen van telkens 2 dagen van 3...
 • Thuis koken voor 12man - Antwerpen 22 Mei
  Voor 12 personen. Koken aan huis: 3 gangen. Keuken kan van alles zijn, liefst Belgisch Grt Michiel Schoenmaeckers
 • Huishouden - Koken
  Ik ben een fit, attent, werkgericht persoon, vriendelijk en opgewekt
 • Boodschappen doen en koken
  Wij zoeken iemand die doorheen de week onze boodschappen kan doen en kan koken.
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Een job als privé kok in Berchem-kluisbergen? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.340 onbelast bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.340 onbelast bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze privé koks zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.92/5 door 3.662 klanten

Populaire jobs voor privé koks in Berchem-kluisbergen

Vacature privé kok Berchem-kluisbergen, Job als privé kok in Berchem-kluisbergen, Werk als privé kok Berchem-kluisbergen,…

Schrijf u gratis in
Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!