11 jobs voor privé koks in Hamme

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.340 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature privé kok in Hamme

 • Kok aan huis - culinair diner - 2 volwassenen
  Zaterdag 13 maart. Verzorgen van een culinair diner voor 2 volwassenen, alsook een eenvoudig gerechtje voor 2 kindjes. Inclusief zelf aankopen va...
 • Kok gezocht voor bereiding van dagmenu's
  Elke dag van 8 tot 14u. Een 3 gangen dagmenu bereiden voor ongeveer 30 personen
 • kok(kin) gevraagd
  Ik ben op zoek naar iemand met ervaring liefst van in een restaurant om te komen koken. Moet niet dagelijks zijn maar mag wel.
 • kok gevraagd
  Ik ben op zoek naar iemand die 's avonds kan komen koken oftewel elke dag ofwel door een aantal gerchten op voorhand klaar te maken die kunnen opg...
 • etentje met vrienden voor verjaardag
  het zou gaan over 15 november Voor 6 volwassenen en 3 kinderen Een gezellig etentje bij mij thuis voorgerecht hoofdgerecht en dessert Wat zou ...
 • BBQ
  Beste, Wij zijn op zoek naar iemand (of 2 personen) die bij ons zou willen komen helpen op een familiefeest. verwacht aantal personen = 20 timi...
 • Feestelijk koken voor 11
  Voor nu zaterdag , 7 maart, zoeken we nog een kok aan huis voor het bereiden van een feestelijk menu voor 11 personen. De gasten komen bij ons va...
 • Kookhulp
  Wij zijn op zoek naar iemand die de boodschappen kan doen en als kookhulp kan functioneren. Het zou de bedoeling zijn dat dit voor het middageten ...
 • Oudejaarsavond kok aan huis
  Graag offerte oudejaarsavond kok aan huis: 10 personen Exclusief drank
 • PERSONEEL
  VERWARMEN MAALTIJD EN SERVEREN
 • Hulp voor huishouden allerlei
  Ik ben langdurig ziek en kan zelf weinig in het huishouden doen.
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken als chef kok in Hamme? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.340 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.340 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze privé koks zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.86/5 door 4.134 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs privé kok in Hamme

Chef kok Hamme, Vacature kok Hamme, Vind een job als privé kok Hamme, Werken als privékok Hamme, Jobaanbiedingen privé kok Hamme, Kok gezocht Hamme,…

Schrijf u gratis in

Categorieën vergelijkbaar met vacature privé kok in Hamme

Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!