10 jobs voor schilders in Laakdal

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.340 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature schilder in Laakdal

 • schilderen
  Ik had graag het houtenwerk, plafond en muren geschilderd. Graag had ik geweten hoeveel mij dat zou kosten. Het zou maar voor de maand juni zijn ...
 • Schilderwerk indoor
  Schilderwerken kamer, en wc, aantal plinten herstellen.
 • Schilderen plafond
  Goedemiddag, Wij zouden graag een offerte ontvangen voor het schilderen van ons nieuw plafond. Deze gaat in het kort bepleisterd worden en schi...
 • schilder
  Beste, graag info en offerte over schilderen woonkamer / keuken en gangen. Mvg, Dries V.
 • DRINGEND pleisterwerken bijwerken plafond
  wij hebben een plafond geplaatst in gipsvezelplaten op onze leefzolder (ongeveer 40m2) en die moet nog verder bijgewerkt worden: fijne afwerkplei...
 • Insappen tuinhuis
  Beste Alfred, Mijn moeder heeft een houten tuinhuis van ongeveer 10 x 3 m dat een onderhoudsbeurt nodig heeft (instappen). Heb jij interesse om...
 • Leien dak schilderen met een roller
  Het werk gebeurt met roof protect van Rubson en een roller. Al het materiaal is aanwezig. Op het dak worden houten panelen gelegd van waarop kan g...
 • Klussen - Schilder in Laakdal (2430)
  Binnen schilderwerk van plafond en muren in gyprock. Primer en eindlaag, opschuren waar nodig. Kan zowel overdag als 's avonds of in de weekend, ...
 • Klussen - Klusjesman in Tessenderlo (3980)
  living 8m-5m/keuken 5m-3m/slaapkamer 4m-4.5m/slaapkamer 4m3.5m/badkamer3.5m-2.5 hal 4.5m-2m/wc.2m-1m ongeveer 106m² behangen en plafon's verven.
 • kindrkamer schilderen
  kleine kinderkamer schilderen wel nog primer zetten. dit kan ik zelf niet zo goed en mijn vriendin is zwanger daarmee dat ik het eens rondvraag.
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken als schilder in Laakdal? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.340 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.340 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze schilders zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.89/5 door 15.404 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs schilder in Laakdal

Vacature schilder Laakdal, Vind een job als schilder Laakdal, Werken als schilder Laakdal, Werkaanbiedingen schilder Laakdal, Jobaanbiedingen schilder Laakdal, Schilder gezocht Laakdal,…

Schrijf u gratis in
Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!