13 jobs voor schilders in Westrem

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.390 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature schilder in Westrem

 • Schilderen
  voor het schilderen van mijn tuinhuis buitenkant ik heb wel borstels maar weet niet of het de goede zijn, verf heb ik wel ik denk dat dit best u...
 • schilder
  Schilderen van plafond en muren living. Ik heb materiaal ongeveer 80 vierkante meter. tussen 23 juni en 5 juli
 • Schilderen interieur pipowagen
  Onze pipowagen moet aan de binnenkant verder worden geschilderd. Wegens tijdsgebrek kan ik het niet zelf doen. Afplakken en primer zijn grotendeel...
 • Kleine schilderwerken
  Beste, We zouden een aantal kleine schilderwerken moeten uitvoeren, het gaat precies om één grote muur van +- 25m2 en een kleinere muur van 10m...
 • Schilderen overdekt terras
  We hebben een overdekt terras dat reeds geschilderd is maar het moet een nieuwe laag krijgen. Bovendien willen we de kleur aanpassen (naar antraci...
 • Schilderen planchetten zijkanten 2 dakkapellen
  Cfr. bezoek
 • Dakkapellen
  Houten planchetten schilderen zijkanten van 2 dakkapellen.
 • herstellen gyproc vals plafond
  Gyproc vasl plafond in keuken herstellen. Werd uitgebroken om nieuwe dampkap te plaatsen. Schilderklaar plaatsen, eventueel schilderen inbegrepen.
 • ali
  ik wil graag 3slaapkamers,woonkamer,keukenlaten schilderen. indien mogelijk wilik de keuken zelf ook laten schilderen
 • Schilderen van muren en plafonds in oude woning
  Factuurtje noodzakelijk
 • schilderwerken (plafonds en muren)
  schilderwerken van plafonds en muren in een nieuw aangekochte woning. de meeste verf is al gekozen. te schilderen oppervlakte zal afhangen van d...
 • Te schilderen schilderdeuren
  Wij zijn op zoek naar iemand die 2 schilderdeuren + omlijsting kan komen schilderen. De deuren zijn nooit eerder geschilderd. Wij hebben de passe...
 • Klussen - Schilder in Wetteren (9230)
  Het betreft hier een kleine betonnen afsluiting aan de voorkant van mijn huis.
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken als schilder in Westrem? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.390 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.390 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze schilders zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.89/5 door 15.286 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs schilder in Westrem

Vacature schilder Westrem, Vind een job als schilder Westrem, Werken als schilder Westrem, Werkaanbiedingen schilder Westrem, Jobaanbiedingen schilder Westrem, Schilder gezocht Westrem,…

Schrijf u gratis in
Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!