10 jobs voor schrijnwerkers in Bachte-maria-leerne

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.340 onbelast bij*
Hoe werkt het?

Vacature schrijnwerker in Bachte-maria-leerne

 • Herstelling 2 tuinhuizen + wat andere hout gerelateerde klussen
  Herstelling van de hoeken van 2 tuinhuizen Herstelling pergola
 • Hordeur maken voor schuifdeur van ons terras
  Gezien het mooie weer is zouden we graag zo snel mogelijk dit maatwerk zien installeren Eventueel ook vliegenramen maken voor slaapkamers(3), afh...
 • Ik wil graag parket leggen in de living. Momenteel ligt er een stenen vloer....
  Ik wil graag parket leggen in de living. Het schuifraam tussen living en veranda heeft scharnieren die tot dicht op de vloer komen waardoor er te ...
 • plaatsen van deurblad
  Vernieuwen van deurblad (om te schilderen)opening tussen uitbekleding 73,3 x 200,1 cm. de scharnieren zijn nog terplaatse zodus deurblad + scharni...
 • herstelling schuifdeur tuinhuis +schilderwerken
  eventueel ook schilderen alle ramen, tuinhuizen en pergola.
 • Mantelkap voor saunahouse
  Creatieve schrijnwerker gezocht die een originele mantelkap voor rond kachel kan maken. Ik vrees dat je echt wel over vakmanschap moet beschikken....
 • Vloer leggen
  Ik zoek iemand met ervaring die mij kan helpen bij het leggen van een parketvloer. Het is een samengestelde parket die ik zwevend wil plaatsen op ...
 • Nieuw raam
  In de slaapkamer van mijn dochter zou een nieuw raam moeten komen. Hij is volledig aan het wegrotten en er zou een nieuwe in moeten komen. Het raa...
 • Herstelling keuken
  Graag een offerte voor het upgraden van de keuken. Graag afspraak maken, komen kijken en dan afspraken maken. Renaldo
 • Loodgieter
  Ontkalken van electrische waterboiler
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Een job als schrijnwerker in Bachte-maria-leerne? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.340 onbelast bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.340 onbelast bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze schrijnwerkers zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.93/5 door 1.976 klanten

Populaire jobs voor schrijnwerkers in Bachte-maria-leerne

Vacature schrijnwerker Bachte-maria-leerne, Job als timmerman in Bachte-maria-leerne, Werk als schrijnwerker Bachte-maria-leerne,…

Schrijf u gratis in
Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!