10 jobs voor schrijnwerkers in Eke

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.340 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature schrijnwerker in Eke

 • Ophangen wandplank
  Wandplank van 220 waterpas en stevig opzoeken aan de muur. Matthias, reageer je aub?
 • wandplank 2m20 ophangen
  Ik heb een houten wandplank van 2m20 die ik graag aan de binnenmuur die de woonkamer met de buitenruimte scheidt wil ophangen. Ik durf dit klusje ...
 • Uitwerken van zolderruimte tot kamers
  Inrichting van zolderruimte tot kamers en maken van trapgatopening.
 • Gyproc wand plaatsen toilet
  Beste we zouden graag een extra toilet plaatsen met gyproc wanden
 • Plaatsen van houtwol platen (plafond en wanden)
  Ik zoek dringend iemand die me kan helpen met het uitlatten van de plafond met metalstuds en plaatsen van harde houtwolplaten. Er dient geen mater...
 • Hulp gezocht voor tuin- en timmerwerk
  Tuin- en timmerwerk: onder meer het monteren of maken van een tuinkast, en eventueel ook het plaatsen van een omheining in een tuin-in-wording.
 • Herstelling van houten draaiende "trap"
  Trap in laminaat Bovenste tredes "in de draai" zijn een tijd geleden langzaam aan beginnen verzinken De onderkant zit in een bak, foto is zoal...
 • Ladefronten hoogglans wit badkamer
  Beste, Graag had ik voor mijn badkamermeubel andere ladefronten gehad. Is dit mogelijk om deze op maat te maken in hoogglans wit? Het gaat over...
 • trap naar de zolder
  ik ben op zoek naar een schijnwerker die een houten trap wil steken van de 1e verdieping naar de zolder .
 • Zolderruimte isolatie vernieuwen
  Op de zolder zijn enkele isolatiestukken losgekomen. Wij wensen deze te vervangen en opnieuw te bevestigen. Wij hebben ook nog een deurklink d...
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken als schrijnwerker in Eke? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.340 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.340 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze schrijnwerkers zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.95/5 door 13.246 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs schrijnwerker in Eke

Vacature schrijnwerker Eke, Vind een job als schrijnwerker Eke, Werken als schrijnwerker Eke, Werkaanbiedingen schrijnwerker Eke, Jobaanbiedingen schrijnwerker Eke, Schrijnwerker gezocht Eke,…

Schrijf u gratis in
Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!