13 jobs voor schrijnwerkers in Handzame

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.340 onbelast bij*
Hoe werkt het?

Vacature schrijnwerker in Handzame

 • Installatie van keuken en afwerking
  Het betreft installatie van Ikea keuken in nieuwbouwwoning. Dit in periode augustus 2020
 • parket leggen en trap plaatsen
  parket egaliseren en leggen met verstekzaag trap plaatsen op parket gyprocplafond afwerken en /of plaatsen asap
 • Plaatsen van valdorpel in houten deur
  Plaatsen valdorpel
 • Instaleren van 2 dampkappen boven het keukeneiland
  Ja het is niet dringend
 • Wil een vitrine voor verzamelaarslepels
  M'n vrouw heeft lepeltjes beginnen verzamelen en ze heeft nu te veel voor juist in ons normaal vitrine kast. Ik zou graag een klein kastje willen ...
 • Eiken plinten plaatsen
  In onze inkom zouden wij graag eiken plinten tegen de muren plaatsen. Deze plinten moeten 9 cm hoog zijn en 1 à 1,2 cm dik zijn. Eventueel kleuren...
 • Herstelling schoorsteen
  Beste, Van een schoorsteen, die geen dienst meer doet, is de buis omgewaaid en weggenomen. Er komt geen nieuwe buis. Bedoeling is om het gat netj...
 • Schrijnwerker
  Herstellen rolluik
 • Reparatie verandadak
  Kleine veranda waarvan de platen door hagel stuk zijn. Deze 3 platen moeten vervangen worden. Graag zelf materiaal meedoen, er is wel een vouwladd...
 • Kolomkast verwijderen/veranderen
  De kolomkast verwijderen zodat een grotere losstaande frigo kan gezet worden. Graag bovenkastje terug monteren. De kant van de muur afwerken, er...
 • vervangen voor en achterdeur
  Graag hadden wij een offerte voor het vervangen van onze voor en achterdeur. Het gaat hierbij om het verwijderen van de oude deuren en het plaatse...
 • 3 klussen (hout)
  Beste, ik ben op zoek naar iemand voor 3 klusjes in huis: -plinten plaatsen (bij voorkeur lijmen) op 1e verdiep (3 slaapkamers en gang) - maken...
 • buiten 6M2 vloeren
  een vloertje leggen voor het tuinhuis op beton, altijd rechtdoor, weinig versnijden,liefst in de cement om een licht niveauverschil te creeren.
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktisch zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Een job als schrijnwerker in Handzame? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.340 onbelast bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.340 onbelast bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze schrijnwerkers zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.87/5 door 1.932 klanten

Populaire jobs voor schrijnwerkers in Handzame

Vacature schrijnwerker Handzame, Job als timmerman in Handzame, Werk als schrijnwerker Handzame,…

Schrijf u gratis in
Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!