18 jobs voor schrijnwerkers in Vorselaar

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.340 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature schrijnwerker in Vorselaar

 • PVC BUITENDEUR DEURKLINKMECHANISME KAPOT
  MERK: MACO 94 12 5 PUNTSSLUITING MET 4 ROLNOKKEN DOORNMAAT EN ASAFSTAND NIET GEKEND. WAARSCHIJNLIJK 35 - 92. KLINK KOMT NIET MEER AU...
 • Maken en plaatsen binnendeur
  Wij zoeken een schrijnwerker die voor ons een binnendeur (verfdeur?) met kader kan maken. Materiaal kan ook door ons aangekocht worden indien nodig.
 • Binnendeur kelder - schrijnwerker
  We zoeken iemand die een binnendeur + kader kan maken. Vermoedelijk 68 breed. Metalen balk bovenaan. Omkasting na te gaan. Liefst iemand met k...
 • Inbouwkasten op maat maken
  Ik ben op zoek naar een schrijnwerker die kasten op maat maakt. Liefst materiaal: mdf met ingefreesde groeven. Dit voor een dressing en een ingebo...
 • dressing + bureau
  geen gereedschap aanwezig
 • Plaatsen zware tuinpoorten
  We willen 2 tuinpoorten in padouk laten plaatsen. De ene is een dubbele draaipoort en de andere een enkele. We zouden zelf alle materialen voor...
 • Plinten/Afwerking schrijnwerkerij
  Beste Wij hebben drie jaar geleden onze woning volledig laten verbouwen en zijn nu nog op zoek naar iemand die de laatste afwerkingen kan doen ...
 • Tussenschot uit MDF
  Ik ben op zoek naar iemand die voor mij zulke tussenschotten uit mdf kan maken. Ik heb er 20 nodig. Hoeft niet ter plaatse gemaakt te worden.
 • herstel tuinhuisje
  Beschik zelf ook wel wat over gereedschap. Liefst niet te lang wachten.
 • herstel tuinhuisje
  Ernstige schade na storm- dak en voorkant. Herstel zo spoedig mogelijk. Gereedschap: overeen te komen. Beschik zelf ook wel over wat gereedschap.
 • Volliere
  Volliere van 4 op 7 met dak
 • Sokkel maken voor bestaande kastjes op te plaatsen + kastjes afwerken met zi...
  De witte kastjes van de foto zijn al aanwezig, maar die zouden nog tot 1 geheel gemaakt moeten worden door ze op een sokkel te plaatsen en te voor...
 • Plaatsen buitenschrijnwerk, hout en alu incl beglazing,
  Gereedschap mede te brengen
 • Interieur en inrichting dressing/atelier
  Deuren/ ingemaakte kasten/ inloopdressing Mr Bernard H, u lijkt me de geschikte persoon hiervoor, maar ik kan u niet meer aanklikken. Graag sp...
 • deuren/poorten maken/ ingemaakte kasten
  tuinhekken of buitenpoortjes(2) aan beide zijden van het huis 1grene zware binnendeur(zoals de andere binnen deuren) massief tss keuken en gang m...
 • Laminaat 37m2
  Plaatsing van ondervloer + laminaat op zolder voor afwerking als slaapkamer. 37m2 Alvast bedankt voor een totaalprijs.
 • wandkast op maat
  Ik had graag een prijsofferte voor het maken en plaatsen van een wandkast over de hele muur.
 • Tuindraad plaatsen tegen muurtje
  Tuindraad plaatsen in tuin tegen muurtje, breedte 6 m , hoogte 2m
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken als schrijnwerker in Vorselaar? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.340 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.340 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze schrijnwerkers zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.94/5 door 13.220 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs schrijnwerker in Vorselaar

Vacature schrijnwerker Vorselaar, Vind een job als schrijnwerker Vorselaar, Werken als schrijnwerker Vorselaar, Werkaanbiedingen schrijnwerker Vorselaar, Jobaanbiedingen schrijnwerker Vorselaar, Schrijnwerker gezocht Vorselaar,…

Schrijf u gratis in
Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!