16 jobs in transport in Baardegem

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.340 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature chauffeur in Baardegem

 • Hulp nodig om oude matrassen naar container Parc te brengen
  Mogelijks nog meer materiaal te brengen naar container Parc. Niet allergisch zijn voor katten haar
 • Vervoer foodtruck heen en terug
  Op zoek naar iemand om een foodtruck Renault Estafette te verplaatsen met autotrailer op 12/5 van Opwijk naar Veurne. Transport heen in de voormid...
 • Ophalen zetel
  De zetel zou moeten opgehaald worden in Buggenhout ( gelijkvloers) en moeten worden gebracht naar Moorsel ( gelijkvloers) De afstand is 12km. Zet...
 • Gezocht 2 personen voor hulp met verhuislift
  De camion zal klaarstaan met de verhuislift. Ik heb 2 personen nodig die beneden de meubels uit de camion halen en op de lift zetten. Ik zorg dat...
 • Ophaling grof vuil wegens verhuis
  Wegens verhuis zoek ik iemand die grof vuil + enkele machines kan ophalen. 1 grote zware 2 persoonsmatras. 2 grasmachines, 1 werkt nog maar is...
 • Meubels verhuis / déménagement meubles
  Table de 6, armoire haute 2m, armoire 1m, Coffre, 6 chaises
 • Offerte Transport
  Beste, Ik wil graag een transport offerte: Van Antwerp haven naar opwijk. 1/2 20ft container (ik schat van 20 pallets) 2de offerte: prijs per ...
 • afhalen van vleespakket
  afhalen van een vleespakket om de twee weken op zaterdag of mogelijks ook vrijdag in Berlare waterhoek en leveren in Meldert
 • Naar containerpark
  Twee zetels tweezit en dressoir moeten weg gebracht worden op eerste verdieping wel. Maar kan misschien via trap naar beneden gebracht worden
 • Verhuis
  Hulp om een aantal meubels en wasmachien + droog kast te verhuizen. Opladen in camionette in Opwijk.
 • Plaatsen van droogkast en wasmachine ieder op aparte sokkel
  Enkel plaatsen van wasmachine en droogkast op elke sokkel (is te zwaar om zelf te doen)
 • vervoer naar containerpark van huishoudelijk afval
  IK HEB VERSCHILLENDE HUISGERIEF DAT NAAR EEN CONTAINERPARK ZOU MOETEN GEBRACHT WORDEN;
 • woensdag naar containerpark
  Beste Ik zou nu woensdag naar het containerpark moeten gaan, zelf heb ik geen aanhangwagen en zou ik meerdere malen moeten rijden. Mocht ik ee...
 • Ophalen van grof huisvuil
  Grof huisvuil bij mij thuis ophalen en naar het containerpark brengen. Daarvoor zal u 2 à 3 keer heen en terug moeten gaan.
 • Ophalen van grof huisvuil
  Grof huisvuil bij mij thuis ophalen en naar het containerpark brengen. Daarvoor zal u 5 à 6 keer heen en terug moeten gaan.
 • Halve kubieke meter steenafval verwijderen en afvoeren
  Een hoop van nog een halve kubieke meter steenafval opruimen en wegvoeren naar containerpark. U heeft een auto met remorque nodig.
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken als privé chauffeur in Baardegem? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.340 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.340 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze dienstverleners zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.93/5 door 23.532 klanten

Populaire zoekopdrachten: chauffeur jobs in Baardegem

Vacature chauffeur b Baardegem, Job chauffeur b Baardegem, Vacature transport Baardegem, Vind een job in transport Baardegem, Werken als chauffeur Baardegem, Chauffeur gezocht Baardegem,…

Schrijf u gratis in

Andere chauffeur jobs binnen de categorie transport in Baardegem

Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!