11 jobs in transport in Knokke

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.340 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature chauffeur in Knokke

 • Fragile pakket
  Geachte, Het gaat om foto's van maten min of meer A0 (120x85) Levering vanuit regio Antwerpen naar kust.
 • Tapijt en laminaat afval
  Kleine 50m2 tapijt opgerold in puin zakken Puin zak met laminaat afval Puin zak met papier Puin zak met plastic Puin zak met houten plinten ...
 • Levering meubels van ikea gent tot knokke
  Ok mort lorgne om 10:00 meubels Galeyn un IKEA gent. 4 bedden, 3 kasten en planken... Ik zoek iemand die naar Ikea kan gaan met mijn bestel...
 • vervoer fietsen en personen Brugge - Knokke
  Wij plannen te organiseren fietstochten tussen Knokke en Brugge voor kleine groepen. Fietsen en fietsers dienen teruggebracht te worden van Brug...
 • Algemene ondersteuning
  Wij zoeken iemand aan de kust die ons kan ondersteunen bij allerhande klusjes/taken, moeilijk om heel specifiek te beschrijven (enkele technische ...
 • 2 1-zits vervoeren
  Ik wil 2 eenpersoonszitten tot bij mij thuis krijgen het is echt niet ver maar ik heb geen auto wie kan mij helpen aan een klein prijsje?
 • verhuizers gezocht
  Wij zoeken voor dinsdag de 22 ste en of de 23 ste hulp voor het helpen inpakken en inladen in een bestelwagen. Verhuis van Knokke naar Drongen.
 • Helpen verhuis winkel
  Wij moeten op 31/8 verhuizen uit een popup winkel van Knokke naar Roeselare.
 • ophalen 2-zit en 6 stoelen en tapijt
  =grof vuil Ophalen kan enkel op vrijdag 31/07 of zaterdag 01/08. De 2-zit meet 1,5 meter. Alvast bedankt voor een reactie.
 • Ophalen 2-zit en 6 stoelen voor containerpark
  Dit gaat om grof vuil. De ophaling kan enkel gebeuren op vrijdag 31/07 of op zaterdag 01/08. De 2-zit meet 1,5 meter. Alvast bedankt voor een r...
 • 2 meubels en klein gerief ophalen
  Kleine verhuis van een 2-tal meubelen en gordijnen in week van 24 februari 2020.
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken als privé chauffeur in Knokke? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.340 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.340 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze dienstverleners zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.94/5 door 23.716 klanten

Populaire zoekopdrachten: chauffeur jobs in Knokke

Vacature chauffeur b Knokke, Job chauffeur b Knokke, Vacature transport Knokke, Vind een job in transport Knokke, Werken als chauffeur Knokke, Chauffeur gezocht Knokke,…

Schrijf u gratis in

Andere chauffeur jobs binnen de categorie transport in Knokke

Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!