10 jobs voor tuinmannen in Moen

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.340 onbelast bij*
Hoe werkt het?

Vacature tuinman in Moen

 • Wil graag contact met Jonas D voor tuinwerken
  Tuinonderhoud op regelmatige basis
 • Gras maaien
  Tuintje is verwilderd, een bosmaaier is wenselijk. Ik heb geen gereedschap, vandaar mijn aanvraag en dit liefst ASAP daar ik binnenkort ook ver...
 • Tuinonderhoud gevraagd voor maandelijks 5u
  Wij zoeken iemand die ons 1 keer per maand ongeveer 5u kan bijstaan voor allerhande onderhoudsklusjes in de tuin ( beetje snoeiwerk, onkruid wiede...
 • Haag snoeien en bijsnoeien van bomen
  Haag snoeien en bijsnoeien van bomen
 • gras maaien
  grasmachine heeft het begeven daardoor kan ons tweejarig dochtertje niet meer buiten spelen graagzo spoedig mogelijk graag afval meedoen
 • Snoeien haag
  Het betreft een haag Photinia x fraseri 'Red Robin' (glansmispel) op een perceel van +- 500 m² op 4 zijden van het perceel. Onder de haag ligt een...
 • Onderhoud tuin
  Weinig materiaal (grasmachine kapot en niet te herstellen omdat alles is gesloten) Graag indien nodig groenafval meenemen Liefst zo snel mogelij...
 • Snoeiwerk struiken in tuin
  Opkuis doe ik zelf, enkel snoeien
 • Tuinman - Haag snoeien in Outrijve (8582)
  Ik zou graag mijn tuin laten klaar zetten voor de zomer. Het zou vooral zijn om mijn haag te laten snoeien daarna dan eventueel eens mijn gazon na...
 • Aanleg gazon
  Aanleg van een gazon van 25 m2. Moet nog omgedolven en genivelleerd worden.
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Een job als tuinman in Moen? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.340 onbelast bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.340 onbelast bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze tuinmannen zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.95/5 door 17.092 klanten

Populaire jobs voor tuinmannen in Moen

Vacature tuinman Moen, Job als tuinman in Moen, Werk als tuinman Moen,…

Schrijf u gratis in

Categorieën vergelijkbaar met vacature tuinman in Moen

Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!