10 jobs voor tuinmannen in Nieuwrode

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.340 bij*
Hoe werkt het?

Vacature tuinman in Nieuwrode

 • Hulp bij winterklaar maken tuin
  Hallo, Omdat wij het erg druk hebben op onze nieuwbouw, kunnen we wel hulp gebruiken om onze tuin winterklaar te maken. Vooral onkruid in het pad...
 • haag snoeien
  Wij hebben een beukenhaag over de gehele lengte van onze tuin (twee kanten). Het gaat om in totaal tussen de 60 en 70 meter haag. Ze moet dringend...
 • Gezocht: tuinman voor tuinonderhoud
  Tuinman gezocht die mee instaat voor het onderhoud van de tuin. Voornamelijk snoeiwerk. Op jaarbasis. Preferabel iemand waar we op lange termijn b...
 • tuinonderhoud
  * onderhoud tuin (gras, onkruid) (optioneel) * scheren hagen (grote hoeveelheid) - volledige omheining alsook delen in tuin - 1x voorjaar en 1xna...
 • Coniferenhaag 1 meter inkorten
  Graag hadden wij een offerte gevraagd om onze haag van ongeveer 30meter lang en 3 meter hoog ongeveer 1 meter in te korte. Deze haag is redelijk o...
 • Tuinman om door tuin te gaan met bosmaaier en alles mag kapot gespoten worden
  Als het mogelijk is zo vlug mogelijk
 • Onderhuid van de tuin
  Wij zijn op zoek naar iemand, student met groene vingers die onze tuin kan onderhouden. Het groenafval moet niet naar het containerpark worden ...
 • Onkruid wieden
  klein onkuid wieden in tuin (perken zijn samen 170m2) tuin werd vorige winter aangelegd en wordt regelmatig onderhouden eenmalig onderhoud mate...
 • Planten beukhaag
  Moet offerte hebben omdat we de kost gaan delen (ik en de buurman)
 • installatie grasrobot
  Installatie grasrobot & draad. Allicht kopen we 1 van Robomow. Tuin is ongeveer 500m2 groot. Dank, Roeland
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Een job als tuinman in Nieuwrode? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.340 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.340 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze tuinmannen zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.93/5 door 18.864 klanten

Populaire jobs voor tuinmannen in Nieuwrode

Vacature tuinman Nieuwrode, Job als tuinman in Nieuwrode, Werk als tuinman Nieuwrode,…

Schrijf u gratis in

Categorieën vergelijkbaar met vacature tuinman in Nieuwrode

Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!