13 jobs in tuinonderhoud in Tielt

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.340 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature tuinonderhoud diensten in Tielt

 • Haag snoeien 30 meter
  Groen afval meenemen
 • Tuinman gezocht Aarsele
  Regelmatig onderhoud van grote tuin. Geen eigen materiaal.
 • Klimop snoeien
  Eerste onderhoud na verhuis. Heel hoog klimop snoeien zijkanten, bovenkant en voorkant. Wij hebben zelf geen materiaal. Zeker een ladder en veili...
 • Tuinhulp gezocht
  Verwilderde tuin bomvol enthousiast onkruid zoekt hulp! We willen graag een natuurlijke en ietwat wilde tuin, maar voorlopig is er veel te weinig ...
 • Onderhoud tuin.
  Scheren van sparren, dode sparren vervangen.....algemeen tuinonderhoud. Groennafval meenemen.
 • Aanpassen van ons voortuintje
  Beste , wij hebben in onze voortuin met steentjes gewerkt en later met schors maar het onkruid blijft komen waardoor het niet meer mooi is , ...
 • Tuin op punt plaatsen
  Haag scheren (4 meter hoog - moet naar 2 meter) Sparren en struiken snoeien Tuinafval opruimen Deadline: klaar tegen 1 augustus
 • scheren van zeer grote paplaurieren haag
  Ik heb, door omstandigheden, vorige jaar mijn paplaurieren struik niet geschoren, waardoor die nu enorm dik en hoog staat. Ik zie niet het niet on...
 • Magnolia verplanten
  Ik heb 8 jaar geleden een magnolia geplant toen mijn zoon is gestorven. Ik verhuis binnenkort en zou graag de magnolia meenemen. Is dit mogelijk?
 • Magnolia verplanten
  Ik heb een magnolia geplant 8 jaar geleden voor mijn overleden zoon. Ik verhuis binnenkort en wil die boom verplanten naar de tuin van mijn dochte...
 • Plaatsen heidematten tegen bestaande omheining.
  Plaatsen van reeds beschikbare heidematten (L 13.5 m, H 1.8 m, D 3 cm), met mijn hulp - idlv voorjaar 2019 (af te spreken).
 • tuinieren
  zoals vorige keer
 • tuinhulp
  ook boorden afsnijden Het nodige material is aanwezig Frequentie: om de 14 dagen 5*10meter
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken in tuinonderhoud in Tielt? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.340 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.340 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze dienstverleners zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.96/5 door 23.072 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs tuinonderhoud in Tielt

Vacature tuinonderhoud Tielt, Vind een job in tuinonderhoud Tielt, Werken in tuinonderhoud Tielt, Werkaanbiedingen tuinonderhoud Tielt, Jobaanbiedingen tuinonderhoud Tielt, Tuinonderhoud gevraagd Tielt,…

Schrijf u gratis in

Andere jobs binnen de categorie vacature tuinonderhoud in Tielt

Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!