9 jobs in tuinonderhoud in Voort

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.340 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature tuinonderhoud diensten in Voort

 • oude mest van de mesthoop naar de tuin brengen
  Van de mesthoop de oude mest naar de tuin brengen. Afstand van mesthoop naar delen van de tuin op ongeveer 30 tot 50 meter. Ik heb denk ik iema...
 • coniferenhaag snoeien
  Een kant van de haag staat een schutting andere kant makkelijk bereikbaar. Graag snoei afval wegbrengen. Ik heb een 2 trappen, snoeitang, snoeis...
 • mijn tuin onderhouden
  Mijn tuin onderhouden
 • mijn tuin onderhouden
  Enkele weken geleden heb ik gebruik gemaakt van uw diensten. Het was Patricia die het allerbest gedaan heeft. Ik wil heel graag opnieuw en rege...
 • mijn tuin onderhouden
  Het is een fantastische tuin met nu in de herfst zeker wat achterstand. Blad verwijderen, dakgoot schoonmaken en wat andere zaken. Wij hebben...
 • mijn tuin onderhouden
  ik zou het erg fijn vinden indien er iemand zou zijn die mijn tuin zou kunnen onderhouden. Ben zelf wat op leeftijd, en het is wel veel. Klimop ...
 • Snoeien
  Buxus en rodondendrons snoeien
 • Tuinieren - Tuinman : Haag snoeien
  Ik heb tuinman André in de herfst gehad. Misschien kan hij terug komen? Buxus snoeien en de hagen en opruimen
 • Tuinman - Gras maaien in Meer (2321)
  wekelijks grasmaaien en nodig tuinwerk doen en advies
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken in tuinonderhoud in Voort? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.340 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.340 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze dienstverleners zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.94/5 door 22.794 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs tuinonderhoud in Voort

Vacature tuinonderhoud Voort, Vind een job in tuinonderhoud Voort, Werken in tuinonderhoud Voort, Werkaanbiedingen tuinonderhoud Voort, Jobaanbiedingen tuinonderhoud Voort, Tuinonderhoud gevraagd Voort,…

Schrijf u gratis in

Andere jobs binnen de categorie vacature tuinonderhoud in Voort

Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!