11 jobs in tuinwerken in Baasrode

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.250 onbelast bij*
Hoe werkt het?

Vacature tuinwerken in Baasrode

 • 2 HOEKPALEN ZETTEN
  om een schaduwdoek zeil op te spannen moeten er 2 houten palen van 4 m in de grond (gezet en verankerd worden ; de palen zijn rond en zijn 14-16 m...
 • Aanleg gazon voor 900m² (reeds bestaand gazon is kapot)
  Beste, door de grote droogte van 2018 en 2019 is mijn gazon momenteel rampzalig. Ik overweeg dus om alles (zo'n 900m²) te laten omploegen/omspit...
 • haag uitdoen
  oude haag te verwijderen, inclusief kluit (lengte 34meter, hoog 2.5 meter). Er loopt een verharde weg langs, met draad als afscheiding tot 1 me...
 • tuin onderhouden
  beste .. tuin onderhouden zoals het moet zijn flexibel in planning .
 • Opkuis zwaar verwaarloosde tuin
  Betreft het opkuisen van een verwaarloosde tuin. Moeilijk bereikbaar . Alles wegruimen. Geen materiaal beschikbaar. Grts Vlietbergstraat 39, ...
 • Overwoekerde voortuin leeghalen, haag weghalen, haag bijsnoeien
  De voortuin is door de vorige eigenaar niet onderhouden. Graag de ganse voortuin leeghalen zodat wij van 0 kunnen herbeginnen. Muzv de voorhaag mo...
 • fresen van hof en bodemverberaar opdoen en gras zaaien
  eind mei mogelijk geen groenafval , zelf geen materiaal= frese
 • Gras maaien
  Graag zo vlug mogelijk iemand om het gras af te maaien. Liefst het groenafval wegbrengen. Er is geen grasmaaier aanwezig
 • Zware tuinwerken in Sint-amands (2890)
  Perceel van +/- 15 are waar het onkruid hoog staat zou moeten opgekuist worden met een bosmaaier. Dienstverlener moet zelf bosmaaier meebrengen.
 • Zware tuinwerken in Hamme (9220)
  Plaatsen van betonnen boordstenen en aanbrengen van beplantingen. Eventueel plaatsen van een houten terras
 • Zware tuinwerken in Opdorp (9255)
  Ik ben op zoek naar iemand met een professionele bosmaaier om een perceel van +/- 800 m² kort te maaien (staat momenteel vol met onkruid, bramen e...
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktisch zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Een job in tuinwerken in Baasrode? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.250 onbelast bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.250 onbelast bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze dienstverleners zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.87/5 door 1.398 klanten

Populaire jobs in de tuin in Baasrode

Vacature tuinwerken Baasrode, Job in tuinwerken in Baasrode, Werk in tuinwerken Baasrode,…

Schrijf u gratis in

Categorieën vergelijkbaar met vacature tuinwerken in Baasrode

Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!