11 jobs in tuinwerken in Erpe-mere

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.340 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature tuinwerk diensten in Erpe-mere

 • Grond frezen + leggen grasmatten
  Hallo ik zoek iemand voor het klaarmaken van de grond voor en het leggen van grasmatten voor een oppervlakte van 200m². Er is momenteel geen ...
 • KUNSTGRAS LEGGEN
  TUIN V 51 m2,VOLLEDIGE AANLEG(afvoeren bestaand gras+volledig leggen inclusief zand)
 • Plaatsen afsluiting
  Op een beton gegoten grond (waar nu nog wat aarde ligt, zie bijlage) zou er een afsluiting moeten gemaakt worden.De - -- afmetingen zijn ongeveer ...
 • Tuinafsluiting te plaatsen
  Er zou 10 meter tuinafsluiting moeten geplaatst worden. Waarschijnlijk met betonpalen, betonplaat onderaan en houten schermen tussenin. Tevens te ...
 • Tuinwerken
  Bomen snoeien en de tuin in orde brengen
 • Voorbereiding Aanleg Gazon
  Wij zoeken m/v om onze +/- 350m2 tuin klaar te maken voor het zaaien van gras (evt mee in de opdracht). Frezen, egaliseren, rollen, .. Wij beschik...
 • oprit
  hallo ik ben een alleenstaande grond en afbraakwerker ik ben op zoek naar iemand die mij af en toe een handje kan helpen bevoorbeeld met een op...
 • tuinschermen plaatsen
  nieuwe schermen plaatsen waar vroeger reeds schermen stonden. juist voor tuindraad met buren
 • houten tuinschermen plaatsen
  liefst zo vlug mogelijk
 • Heraanleg gazon, opknappen tuin
  Deel vd tuin is verwilderd, ik had dit graag afgewerkt gezien met keien zodat er weinig onderhoud nodig is. Gazon dient heraangelegd te worden.
 • Boomgaard, gras maaien met bosmaaier
  Gras maaien op boomgaard met bosmaaier (is eventueel beschikbaar). Dringend
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken in tuinwerken in Erpe-mere? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.340 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.340 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze dienstverleners zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.86/5 door 9.828 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs in de tuin in Erpe-mere

Vacature tuinwerken Erpe-mere, Vind een job in tuinwerken Erpe-mere, Werkaanbiedingen tuinwerken Erpe-mere, Jobaanbiedingen tuinwerken Erpe-mere, Tuinwerken gezocht Erpe-mere,…

Schrijf u gratis in

Categorieën vergelijkbaar met vacature tuinwerken in Erpe-mere

Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!