16 jobs in tuinwerken in Gent

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.340 onbelast bij*
Hoe werkt het?

Vacature tuinwerken in Gent

 • 30m2 graszoden verwijderen en nieuwe leggen
  Hallo, wij hebben een klein stadstuintje in Gent met 30m2 gras. We zouden graag de huidige grasmat volledig verwijderen, en nieuwe graszoden p...
 • Verticuteren, effenen en inzaaien gazon
  Groenafval moet meegenomen worden. Oppervlakte gazon +/- 100 vierkante meter. Tuinier moet beschikken over eigen materiaal.
 • Tuin opruimen.wegvoeren van afval plaatsen betontegels
  Ik ben opzoek naar iemand die van mijn "tuintje" en echt gezellige stadstuintje kan maken. Waar mijn kinderen gerust kunne spelen en niet over afv...
 • Schaduwtuintje terras aanleggen
  Ik heb geen materiaal noch auto.
 • Goede tuinman
  Ik ben op zoek naar iemaand die kanliguster haag aanplanten en in toekomst ook onderhouden , graas afmaaien, geen grote werken.
 • Aanleg van stadstuin
  Graag opkuisen van kleine stadstuin in gent. Makkelijk bereikbaar (niet in het centrum). - nivelleren van de grond - wegbrengen van onkruid en n...
 • boom uitdoen
  Deze boom moet verwijderd worden centrum Gent, wegens te dicht bij buren Ik beschik niet over materiaal
 • Help mijn tuin is is een mest
  Veel planten die gegroeid zijn onder mijn planken , grote bosjes en 1 grote plant die weg moet
 • bruidssluier verwijderen
  beste, Aan mijn mama haar huis. (mijn ouderlijk huis ik woon daar zelf niet meer) hangt een bruidssluier. deze overwoekert alles en dit loop...
 • Tuinarchitect
  Ik ben op zoek naar een goede partner om onze jungledromen te realiseren in de stadstuin + patio van onze woning te Gent.
 • snoeien klimopboom
  materiaal = zagen, grote schaar, ladders aanwezig - graag eind september - groenafval moet afgevoerd worden. is in achtertuuin - klimopboom is ca...
 • Wildernis omtoveren in tuin
  Tuintje van 7 op 6 m nu wildernis in tuin omtoveren
 • Wildernis in tuin omtoveren
  Hallo Ikheb een vraag ik heb een tuin in gent van ongeveer 7 op 6 m dat nu een wildernis is en zou willen dat het een tuin word heb jij soms zi...
 • Tuinieren
  Snoeien van een boom een plaatsen van kunsthaag.
 • Verder uitbreken van tuinpad en uitgraven van zone voor inbouwtrampoline
  Nabij de Sterre in Gent. Verder uitbreken van tuinpad en uitgraven van zone voor inbouwtrampoline. Alle materiaal is ter plaatse. 2 a 3u werk.
 • Zware tuinwerken in Gent (9000)
  een nagenoeg volledige schaduw-ruimte van ongeveer 50 m2 grasveld omspitten en vervangen door langbloeiende schaduwplanten. Een uitdaging!
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktisch zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Een job in tuinwerken in Gent? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.340 onbelast bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.340 onbelast bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze dienstverleners zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.86/5 door 1.540 klanten

Populaire jobs in de tuin in Gent

Vacature tuinwerken Gent, Job in tuinwerken in Gent, Werk in tuinwerken Gent,…

Schrijf u gratis in

Categorieën vergelijkbaar met vacature tuinwerken in Gent

Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!