17 jobs in tuinwerken in Kapellen

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.340 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature tuinwerk diensten in Kapellen

 • GRAS MAAIEN
  GRAS IS MAAND NIET AFGEDAAN EN ONZE KLEINE MACHINE BLOKKEERT DUS MET STERKE MACHINE -EENMALIG
 • Tuinwerken
  Kleine tuinaanleg (onderhoud, verplanten, ev. klinkerpad) Timing: mei / juni
 • Tuin leeghalen
  120m2 tuin, 2 wortels, 2 struiken, oud kippenhok en bamboe weghalen, omspitten, gras zaaien Makkelijk bereikbaar
 • Struik verwijderen
  2 struiken verwijderen
 • Verwijderen van rododendronstruik
  Rododendron is 3,5 m hoog en 3,5 m breed
 • Tuinman gevraagd
  We zijn op zoek naar een tuinman die enkele keren per jaar , voor de grote werkzaamheden onze tuin kan en wil doen. Oa de gazon verticuteren en t...
 • Houten tuinscherm afbreken en naar containerpark
  Tuin bereikbaar via oprit die afgesloten is met garagepoort. 2 klimplanten verwijderen. 18 meter met poortje, 1,80 m hoog.
 • Uitgraven bamboe met graafmachine of begrenzen
  Goede middag, Ik zoek iemand voor uitgraven en/of inperken bamboestruiken die dicht bij de haag van de buren groeien. Ofwel dient er plaat te wo...
 • Tuinaanleg
  Hallo, wij hebben een tuintje van ongeveer 10 op 10. We hadden er graag een terras van natuursteen en kunstgras gehad. Het is voor volledig aan t...
 • Snoeien beukenhaag
  Snoeien beukenhaag. Lengte ongeveer 100m + 50m. Hoogte 1,5 m. Zo mogelijk wegvoeren groenafval. Uitvoering liefst in volgende weken na afspraak.
 • Heraanleg tuin - oprit - terras
  Beste, wij zijn op zoek naar een enthousiaste tuinarchitect/tuinaannemer die ons kan helpen om onze tuin opnieuw aan te leggen - oprit opnieuw aan...
 • Snoeien boompjes
  Snoeien van 5 boompjes (5-6 meter). Geen idee welke boompjes het zijn en dus wanneer snoeien mag gebeuren. Staan tussen beukenhaag. Graag iemand ...
 • Boom snoeien
  Boom dient gesnoeid te worden, maar deze is moeilijk bereikbaar daar deze achter de garage ligt en we niet zeker weten of je op de garage kan staa...
 • Gazon aanleg
  Aanvoer extra grond voor rechttrekken van stuk tuin van +\- 40m2 , inzaaien gazon + aanleg boordstenen
 • kunstgras
  Beste, Graag zouden wij weten of u een offerte wil maken. We willen graag kunstgras en een deel grind met tegels het is geen grote tuin en d...
 • Tuin opruimen en kunstgras leggen
  Tuin is nie heel groot graag aanleggen van pad en kunstgras en voor tuintje ook
 • Hulp bij terras aanleggen
  Terras van 12m2 met klinkers moet worden aangelegd. Alle gereedschap is voorzien, behalve slijpmachine. Graag voor 1 september klaar.
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken in tuinwerken in Kapellen? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.340 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.340 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze dienstverleners zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.86/5 door 8.998 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs in de tuin in Kapellen

Vacature tuinwerken Kapellen, Vind een job in tuinwerken Kapellen, Werkaanbiedingen tuinwerken Kapellen, Jobaanbiedingen tuinwerken Kapellen, Tuinwerken gezocht Kapellen,…

Schrijf u gratis in

Categorieën vergelijkbaar met vacature tuinwerken in Kapellen

Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!