9 jobs in tuinwerken in Kerniel

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.340 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature tuinwerk diensten in Kerniel

 • Boordstenen
  We willen een 40 lopende meter boordsteen zetten in onze graspartij, ter afboording van bloemen perken. Daarnaast dient er een 13 m² klinkers gel...
 • tuinpad voor hoogbejaarde mensen
  Vorig jaar had mijn vader bijna een dodelijk ongeval toen hij viel op het oude tuinpad. Wij hadden graag een nieuw vlak tuinpad. Uitvoering lief...
 • tuinwerk
  wij wensen graag in onze tuin het onkruid weg te laten werken, weghalen van struiken, afwerken met boomschors
 • Leggen van blauwe steen op reeds bestaande betonnen dek voor nieuw tuinhuis
  Indien mogelijk graag eind september of begin oktober. Ongeveer 17 vierkante meter. Enkel blauwe steen voorradig. Dus ook verder materiaal meeb...
 • Tuininrichtingswerken
  Uit te voeren werken : - verwijderen rozenperk - plaatsen en vervangen boordstenen aan de voorzijde van het huis (30 a 40 lopende meter) - teru...
 • Grondwerken - tuin
  Beste, In onze tuin zou er 10 cm grond moeten afgegraven worden en vervangen worden door teelaarde of steen vrije zwarte grond. Gevolgd doo...
 • Opnieuw aanleggen grasperk
  Opnieuw aanleggen grasperk +-75m2 Omploehen, egaliseren, en opnieuw inzaaien of grasmatten..
 • Dennboom inkorten
  Dennebomen inkorten nu nu ong 7m naar 3m. Rij van +- 20m. Eventuele klus: grasperk opnieuw aanleggen ( vlakleggen + grasmatten leggen.
 • Grondwerken + betegelen
  Bij deze bizarre tijden zou ik graag een vakman vinden die graag een relatief snel werk wilt doen in onze tuin. Graag zeg ik er meteen bij dat wij...
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken in tuinwerken in Kerniel? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.340 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.340 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze dienstverleners zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.86/5 door 9.828 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs in de tuin in Kerniel

Vacature tuinwerken Kerniel, Vind een job in tuinwerken Kerniel, Werkaanbiedingen tuinwerken Kerniel, Jobaanbiedingen tuinwerken Kerniel, Tuinwerken gezocht Kerniel,…

Schrijf u gratis in

Categorieën vergelijkbaar met vacature tuinwerken in Kerniel

Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!