9 jobs in tuinwerken in Korbeek-dijle

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.340 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature tuinwerk diensten in Korbeek-dijle

 • Aanpassingen aan onze tuin.
  Het perceel (woning en terras inbegrepen) is ongeveer 7a90 groot. De huidige grasoppervlakte bedraagt ongeveer ±300 m². Ik heb geen groene vingers...
 • Heraanleggen terras
  Beste, hopelijk kan iemand van jullie mij uit de nood helpen. Het gaat om het heraanleggen van een terras en pad rond het huis naar het terras. ...
 • klimop haag snoeien
  Ik ben net verhuisd naar deze woning en wil graag de haag in klimop laten snoeien. ik heb geen eigen snoeischaar. Het snoeiafval kan ik eventuee...
 • Tuin heraanleggen
  De tuin is verwaarloosd door vorige eigenaars. We willen graag een offerte om ze te heraanleggen.
 • Zwaar tuinwerk - verwijderen bamboe
  Hallo, wij zoeken iemand om bamboes op te graven en uit te trekken in de tuin. Graag ook wegbrengen van het groenafval (aanhangwagen of camionette...
 • Snoeien beukhaag
  We zoeken iemand voor het snoeien van onze haag in juni. Iemand die over het nodige materiaal beschikt.
 • bomen kappen
  Beste, In onze tuin moeten een 12-tal naaldbomen worden gekapt die dicht bij het huis staan. Dus voorzichtigheid is geboden. Kunt u dat doen? G...
 • Snoeiwerken
  Snoeiwerken, hagen en bomen, redelijk grote tuin
 • Zware tuinwerken in Bertem (3060)
  Vraag naar hulp in de tuin : hoge maar niet al te grote haag snoeien (snoeischaar en ladder meebrengen graag, hebben we niet), gras afrijden (klei...
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken in tuinwerken in Korbeek-dijle? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.340 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.340 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze dienstverleners zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.86/5 door 9.018 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs in de tuin in Korbeek-dijle

Vacature tuinwerken Korbeek-dijle, Vind een job in tuinwerken Korbeek-dijle, Werkaanbiedingen tuinwerken Korbeek-dijle, Jobaanbiedingen tuinwerken Korbeek-dijle, Tuinwerken gezocht Korbeek-dijle,…

Schrijf u gratis in

Categorieën vergelijkbaar met vacature tuinwerken in Korbeek-dijle

Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!