9 jobs in tuinwerken in Oppuurs

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.340 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature tuinwerk diensten in Oppuurs

 • Aanleggen nieuwe gazon
  Beste, Wij zouden graag onze gazon heraanleggen. Het betreft een oppervlakte van +/- 140m². Het zou gaan om het afhalen van de oude graszoden ...
 • Boomstronken uitdoen
  We zoeken naar iemand die bij ons in de achtertuin 6-tal dikke boomstronken (van diameter 0.5m - 1m, reeds afgezaagd tot op grond) te kunnen uitdo...
 • Tuinonderhoud
  Snoeien van hagen, en boom. Groenafval meenemen.
 • Stuk verwilderde tuin.
  Na we ons huisje hebben gekocht zijn we er zelf al meerdere keren aan begonnen, nu na een beetje verlof is het daar terug helemaal ontploft. Met h...
 • Hagen snoeien
  Het werk omvat het snoeien van 2 hagen, ca. 2,5 m hoog en samen ca. 16,00 m lang. Plus het opkuisen en meenemen van het snoeisel. Vorig jaar hee...
 • Leveren en plaatsen van twee houten tuinpoorten
  Wij willen graag twee houten tuinpoorten laten leveren en plaatsen (met betonverankering). We zoeken een stevige, duurzame poort met een eenvoudig...
 • Enkele bomen omzagen
  Het betreft 3 bomen die weg moeten. Het hout mag u meenemen.
 • folie plaatsen in een gemetste waterbak
  Het waterpeil zakt tot in het midden van de bak. In plaats van de bak opnieuw te cementeren, willen we een folie plaatsen. Wie kan deze klus klare...
 • Zware tuinwerken in Sint-amands (2890)
  Perceel van +/- 15 are waar het onkruid hoog staat zou moeten opgekuist worden met een bosmaaier. Dienstverlener moet zelf bosmaaier meebrengen.
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken in tuinwerken in Oppuurs? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.340 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.340 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze dienstverleners zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.86/5 door 9.018 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs in de tuin in Oppuurs

Vacature tuinwerken Oppuurs, Vind een job in tuinwerken Oppuurs, Werkaanbiedingen tuinwerken Oppuurs, Jobaanbiedingen tuinwerken Oppuurs, Tuinwerken gezocht Oppuurs,…

Schrijf u gratis in

Categorieën vergelijkbaar met vacature tuinwerken in Oppuurs

Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!