14 jobs in tuinwerken in Vurste

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.340 onbelast bij*
Hoe werkt het?

Vacature tuinwerken in Vurste

 • Vijver nieuwe EPDM folie leggen
  Graag op korte termijn. We zouden zelf de vijver laten leeglopen en schoonmaken. Bij het leggen van de EPDM kunnen we wel wat hulp gebruiken.
 • Aanleg kleine tuin
  Beste, We een 'tuin' van ongeveer 25m2. In het midden staan er struiken en deze zijn omringd met een brede strook grind rondom. We zouden di...
 • Betafence draad
  Beste, Graag zou ik een prijsofferte krijgen voor het plaatsen van betafence draad op de schijdingslijn met onze buur. Het gaat over een totale...
 • Plaatsen omheiningen
  Onze vzw (opleiding assistentiehonden) is recent verhuisd naar een nieuw domein. Wij zoeken dringend iemand die onze grote tuin kan compartimenter...
 • Rooien coniferenhaag/sparrenhaag
  Er dient 4 lopende meter coniferenhaag verwijdered/gerooid te worden om later op dezelfde plaats een tuinomheining te plaatsen. De haag is ongevee...
 • Haag snoeien
  Ik heb geen materiaal. Ik zoek iemand die het snoeiafval kan meenemen.
 • Nieuwbouw - aarde uitgraven - gazon aanleggen - terras leggen
  Wij hebben een nieuwbouw waarvan de tuin nog moet volledig worden aangelegd. Volgende werken moeten gebeuren, haag, gazon, terras aanleggen, opri...
 • Aanleg tuin
  Op onze nieuwe grond zoeken wij een tuinaannemer die een offerte kan maken voor de afsluiting+poort vooraan, aanleg oprit/parking, terrassen, voor...
 • Hagen scheren
  Scheren van beukenhagen met opruimen
 • tuinwerk
  grasmaaien, tuinaanleg, verzorgen tuin
 • knotten van knotwilgen
  het betreft 5 knotwilgen en een krulwilg ; geknotte stammen in te korten voor de open haard en overblijvend snoeisel moet worden weggebracht. Werk...
 • Afsluiting verplaatsen
  Het gaat over 20 meter afsluiting met betonplaten onderaan en 150 cm draad. Ik schat ongeveer 1 dag werk. Zou zelf meehelpen.
 • Zware tuinwerken in Nazareth (9810)
  Aftoppen van een rij van ongeveer 35 meter sparren. Moeten ongeveer met kleine meter ingekort worden. Hulp voorhanden. Geen materiaal ter beschikking.
 • in Meilegem (9630)
  Tuin volledig overwoekerd door onkruid. Afgelopen jaar niks aan gedaan. Opdracht : tuin platleggen met bosmaaier en dan volledig platspuiten met o...
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktisch zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Een job in tuinwerken in Vurste? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.340 onbelast bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.340 onbelast bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze dienstverleners zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.87/5 door 1.522 klanten

Populaire jobs in de tuin in Vurste

Vacature tuinwerken Vurste, Job in tuinwerken in Vurste, Werk in tuinwerken Vurste,…

Schrijf u gratis in

Categorieën vergelijkbaar met vacature tuinwerken in Vurste

Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!