14 jobs in tuinwerken in Zevergem

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.340 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature tuinwerk diensten in Zevergem

 • zaaien gras
  Aanvullen van tuin met aarde en vervolgens zaaien van gras, +- 300 m2, uitvoering asap. Graag prijs per m2, all in.
 • klaarleggen/nivelleren stuk tuin om in te zaaien
  Vorig jaar oude sparren laten weghalen + plaatsing nieuwe afsluiting (+- 40 lm). Daar waar sparren werden weggehaald, zijn er nog veel wortelrest...
 • Heraanleg gazon
  Graszoden verwijderen en wegbrengen containerpark, grond frezen daarna egaliseren en grasmatten aanleggen. Totale oppervlakte van tuin 200 m.
 • Aanleg gazon
  Nieuw gazon aanleggen.Het oude is vol mos en onkruid en ligt er 30 jaar .Grond moet verrijkt worden Vrij van onkruid Heb geen materiaal en h...
 • Aanleg graszones 1600m2
  Ons centrum te Merelbeke leidt assistentiehonden op. We zijn een leertuin aan het aanleggen. Heel dringend (ifv weerevolutie) zoeken we tuinhulp: ...
 • aanvoeren van stabilisé
  Ik zoek iemand die op dinsdag 17 november kan helpen met het aanvoeren van stabilisé in de tuin. Ik schat dat het werk 4 tot 5 uur zal duren.
 • Plaatsen van hekpaneel/schutting plus een deur
  Plaatsen van schutting voor een lengte van ongeveer 7 m30
 • Snoeien van hoge sparren in een stadstuin
  Ik zoek een betaalbare oplossing voor het snoeien of verwijderen van een 5-tal (erg) hoge, oude coniferen in een rijwoning-tuin (buren hebben las...
 • Haag snoeien
  Graag nadien het afval meenemen. Ik heb geen materiaal voor het snoeien
 • Aanleg kleine tuin
  Beste, We een 'tuin' van ongeveer 25m2. In het midden staan er struiken en deze zijn omringd met een brede strook grind rondom. We zouden di...
 • Plaatsen omheiningen
  Onze vzw (opleiding assistentiehonden) is recent verhuisd naar een nieuw domein. Wij zoeken dringend iemand die onze grote tuin kan compartimenter...
 • Haag snoeien
  Ik heb geen materiaal. Ik zoek iemand die het snoeiafval kan meenemen.
 • Aanleg tuin
  Op onze nieuwe grond zoeken wij een tuinaannemer die een offerte kan maken voor de afsluiting+poort vooraan, aanleg oprit/parking, terrassen, voor...
 • Afsluiting verplaatsen
  Het gaat over 20 meter afsluiting met betonplaten onderaan en 150 cm draad. Ik schat ongeveer 1 dag werk. Zou zelf meehelpen.
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken in tuinwerken in Zevergem? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.340 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.340 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze dienstverleners zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.86/5 door 8.998 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs in de tuin in Zevergem

Vacature tuinwerken Zevergem, Vind een job in tuinwerken Zevergem, Werkaanbiedingen tuinwerken Zevergem, Jobaanbiedingen tuinwerken Zevergem, Tuinwerken gezocht Zevergem,…

Schrijf u gratis in

Categorieën vergelijkbaar met vacature tuinwerken in Zevergem

Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!