12 jobs in tuinwerken in Zoerle-parwijs

 • Geen vast contract, werk wanneer u wil
 • Kies vrij uw prijs
 • Verdien per jaar tot € 6.340 bij*
Hoe werkt het?

Jobs zoeken: vacature tuinwerk diensten in Zoerle-parwijs

 • Klimop uittrekken
  Klimop uittrekken, graag uurprijs, op korte termijn uit te voeren
 • Aanleg nieuwe gazon
  Graag kapotspuiten oude gazon Nieuwe tuingrond erover Bemesten, inzaaien. Ongeveer 240 vierkante meter Bedankt op voorhand Johan O.
 • tuin van 55 m²omspitten ,
  graag had ik prijs geweten om mijn tuintje aan de caravan om te spitten aanpletten en bezaaien ik ben niet in het bezit van materiaal,graag zou ...
 • Vellen 9 berken in tuin
  Ongeveer 15 tot 20 m hoog; niet met brede kraan te bereiken wel met kleinere hoogtewerker
 • Verwijderen boomstronk zilverspar
  De voortuin gaat volledig heraangelegd worden maar daarvoor zou er eerst een overgebleven boomstronk moeten verwijderd worden. Onmogelijk dit met ...
 • Opkuis tuin
  Graag hadden wij onze tuin laten opkuisen en daarvoor een offerte ontvangen. De uit te voeren werken zijn : - Snoeien en eventuele struiken uit ...
 • Afbreken en opruimen konijnenhok. Afspanning verder afwerken. Plaatsen van 4...
  Schutsels en afspanningen moeten nog aangekocht worden, graag eerst even komen bekijken wat er precies moet gebeuren en hoe best.
 • zwembad aanlegen
  wij willen een zwembad aanleggen in onze tuin en zoeken iemand om dit project mee uit te voeren en ons te adviseren. Dit zou liefst zo snel mogeli...
 • Plaatsen van omheinig
  Iemand intresse om een afspanning te plaatsen in Voortkapel(deelgemeente Westerlo) Gaat om ongeveer 20 m (2 zijkanten van 8m en 1 achterkant van ...
 • Oude tuin nieuw leven inblazen + klinkerwerken
  Wij willen onze oude tuin nieuw leven inblazen. We zoeken iemand die kennis heeft van plantgoed, zodat we de juiste keuzes kunnen maken. We willen...
 • Betonplaat tuinhuis
  Betonplaat voor tuinhuis 7.4x3.6m en 15 cm diep . Inclusief betonnet en plastiek . Men kan er niet met betonmixer geraken.
 • Notuleren van piste
  Ik zoek iemand om een piste te nivileren met een kulliverbak.
Hoe werkt het?
 • 1. Bekijk de jobs
  Duid de categorieën aan die u interesseren. De beschikbare jobs krijgt u toegestuurd!
 • 2. Solliciteer naar keuze
  Kies uw prijs voor de dienst en bespreek met de klant de praktische zaken.
 • 3. Voer de dienst uit
  Beëindig de dienst en ontvang uw vergoeding rechtstreeks op uw bankrekening.
Schrijf u in

Werk zoeken in tuinwerken in Zoerle-parwijs? Kies voor flexibiliteit!

 • U werkt wanneer het voor u uitkomt
  U bepaalt zelf met welke frequentie u graag wenst te werken. U solliciteert voor de jobs die u interessant vindt eb t et heeft geen enkele verplichting wat betreft de werkfrequentie.
 • U kiest vrij uw vergoeding
  Of het nu een tarief per uur is of een vast tarief is, het is u die uw prijs voor elke nieuwe prestatie waarvoor u uw diensten aanbiedt bepaald.
 • Verdien tot € 6.340 bij
  Als dienstverlener kan u tot € 6.340 bijverdienen per jaar. U werkt binnen een legaal kader, en met een gerust gemoed aangezien ListMinut de diensten die u uitvoert, voor u aangeeft. Meer weten.
 • Zelfstandig? Vind nieuwe klanten
  Werken via ListMinut als zelfstandige laat u toe om nieuwe klanten te vinden tijdens rustigere periodes. We zorgen eveneens voor uw facturatie.
Al de diensten zijn verzekerd door
Zij raden ListMinut aan
Christian - Ambassadeur in Sint-Katelijne-Waver
Het is flexibel en je kan selectief zijn. Je bepaalt zelf of je interesse hebt in de job of niet. Zowel voor de klant als dienstverlener is dit een fijne manier van werken.
40 uitgevoerde jobs
Clio - Ambassadeur in Wondelgem
Er verschijnen veel jobs online, de website is transparant en ListMinut houdt overzichtelijk bij hoeveel je verdiend hebt. Het is ook heel handig dat ListMinut alles regelt: de aangifte aan de overheid, de verzekering waardoor je je geen zorgen moet maken, beveiligde betalingen,…
40 uitgevoerde jobs
Frank - Ambassadeur in Antwerpen
De werkwijze van ListMinut geeft me een vrijheid om zelf mijn werk in te plannen, in overleg met de klant natuurlijk. De jobs die ik via ListMinut kan doen zijn ook heel gevarieerd.
27 uitgevoerde jobs
Kalil - Ambassadeur in Deurne
Flexibiliteit vind ik het grootste voordeel. Ik kies zelf wanneer ik jobs inplan en hoe ik mijn agenda indeel. Ik vind bovendien dat ik een eerlijke beloning krijg voor het werk dat ik doe.
130 uitgevoerde jobs
Marino - Ambassadeur in Gentbrugge
Voor mij als zelfstandige is het handig dat ListMinut zelf de facturen voor mij opmaakt. Ik heb dus geen werk meer aan administratie. ListMinut is super om lege gaten in mijn agenda met een klus te kunnen opvullen en om makkelijk met nieuwe klanten in contact te komen.
64 uitgevoerde jobs
Mathieu - Ambassadeur in Brugge
Het is altijd leuk om bij mensen te komen en hen te helpen. Met veel verschillende soorten jobs. Het is ook echt een pluspunt dat het team van ListMinut altijd klaarstaat voor advies en hulp.
84 uitgevoerde jobs
Stefan - Ambassadeur in Antwerpen
Het is leuk dat ik mensen in de buurt kan helpen met wat ik kan. Ik vind het bovendien leuk dat het flexibel is: je kiest zelf de jobs die je wil doen en die in jouw buurt zijn.
24 uitgevoerde jobs
Tijs - Ambassadeur in Borgerhout
Het grote voordeel van ListMinut is dat ik zelf kan kiezen welke jobs ik aanneem. Op mijn hoofdberoep heb ik drukke periodes maar ook rustige periodes. Tijdens de rustige periodes kies ik er dan voor om meer via ListMinut te werken.
53 uitgevoerde jobs
Tim - Ambassadeur in Hasselt
Wat ik leuk vind, is dat ik mijn eigen kennis en handigheid kan delen met klanten. Dat contact met mensen in je buurt, is echt heel leuk.
91 uitgevoerde jobs
De diensten van onze dienstverleners zijn geëvalueerd aan een gemiddelde van 4.86/5 door 9.018 klanten

Populaire zoekopdrachten: jobs in de tuin in Zoerle-parwijs

Vacature tuinwerken Zoerle-parwijs, Vind een job in tuinwerken Zoerle-parwijs, Werkaanbiedingen tuinwerken Zoerle-parwijs, Jobaanbiedingen tuinwerken Zoerle-parwijs, Tuinwerken gezocht Zoerle-parwijs,…

Schrijf u gratis in

Categorieën vergelijkbaar met vacature tuinwerken in Zoerle-parwijs

Vervoeg snel onze 12.000 dienstverleners!
Schrijf u gratis in
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!